Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. România TV, pe mute: Soros, de vină pentru sărăcie. Și Iohannis

 
BURTIERĂ LA MINUT. România TV, pe mute: Soros, de vină pentru sărăcie. Și Iohannis

MANIPULARE. Frânturi de pe România TV, cu sonorul oprit. Burtiere și imagini în care este prezent “vinovatul” Soros. Și Iohannis.

Publicitate

Cum îi țin Iohannis și Soros pe români în sărăcie, titra România TV în această după amiază.

În buclă, alte două burtiere asemănătoare: Scenariu-Bombă, cum vrea Soros să controleze România și De ce Iohannis și Soros se opun majorării salariilor și eliminării taxelor.

În același timp, pe ecran rula un mesaj de la Victor Ponta, pentru “Tinerii frumoși și liberi”: “Tinerii frumoși și liberi care au mii de euro salarii la multinaționale și merg la proteste convocate pe Facebook cu cafeaua de la Starbucks în mână trebuie să înțeleagă că țara e a lor”.

Burtierele cu Soros alternau cu un alt titlul despre Cum vrea PSD să protejeze capitalul românesc.

“Dezbaterea” din studio a fost întreptă de un breaking news, despre, scrie burtiera, o înțelegere al procurorilor cu spionii lui Kovesi. Înțelegere – cum altfel “ocultă”.

Burtiere asemănătoare au rulat pe România TV și în zilele trecute. “Soros” și “tehnocrații” sunt, la România TV, “vinovații de serviciu”: Cum încalcă Iohannis legea pentru Soros a titrat postul controlat de Sebastian Ghiță zilele trecute.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • CNA-ul doarme, sau daca primeste vreo sesizare uita sa se intalneasca vreo 6 luni pana se prescrie.
    Astfel de televiziuni, ce promoveaza mizerii drept stiri, produc panica in randul populatiei. Ce-s cu tampeniile astea la o televiziune de stiri? Reptilieni, soros, oculta globala?! Multi oameni neinstruiti iau de bune informatiile de la tv, tocmai de aceea s a inventat o institutie care sa sanctioneze aceste derapaje. Se pare ca-s platiti fara nici un rost.

Trimite un comentariu