Skip to main content

VIDEO. Mihai Rait, interpretul lui Dorel din Las Fierbinți, imaginea Metro pentru Black Friday

 

Mihai Rait, interpretul personajului Dorel din Las Fierbinți, este imaginea Metro pentru campania de Black Friday, într-o serie de execuți realizate de agenția Dare Digital.

Rait joacă în spoturile pentru weekendul 25-27 noiembrie, a doua rundă de Black Friday pentru retailer. El a fost și protagonistul unei alte serii de reclame, difuzate weekendul trecut.

Publicitate

De ce a fost ales actorul care îl interpretează pe “prostănacul” Dorel în Las Fierbinți pentru aceste reclame? Reprezentanții agenției au explicat pentru Paginademedia.ro

Care este motivul asocierii cu acest actor? De ce el?


Mihai este un actor talentat, versatil și foarte îndrăgit de români pentru rolul interpretat într-unul dintre cele mai urmărite seriale din țară. Tocmai de aceea am ales ca în spot să îl joace pe cel al unui client obișnuit al magazinelor METRO. Ne-am dorit ca cei cărora ne adresăm să le fie ușor să rezoneze cu personajul său și aveam toată încrederea că Mihai va reuși să exprime foarte bine emoția și agitația din jurul Black Friday.

Unde se difuzeaza aceste spoturi?

Spoturile se difuzează pe posturile de televiziune din România pentru o perioadă de 8 zile, în intervalul 17 – 20 noiembrie 2016 și 24 – 27 noiembrie 2016.


De ce a fost aleasă o abordare direct către consumer de către Metro?

Pentru că, spre deosebire de targetul normal METRO (B2B), campania de Black Friday se adresează consumatorilor finali, aceștia fiind mai interesați de reducerile oferite.

Totuși, componenta B2B a fost și ea prezentă, prin reduceri substanțiale la echipamente profesionale pentru HoReCa și echipamente de birou.

Conceptul de campanie a fost realizat de agenția de performance marketing Dare Digital. Agenția, care se ocupă în mod curent de campanii online, are printre clienți, pe lângă Metro, Farmexpert, Kettler, Divertiland, World Class, Johnnie Walker și Aperol.

Spoturile radio și TV din campanie au fost realizate în colaborare cu Studioset Prod și au fost regizate de Alex Maftei.

VIDEO. Campania Metro, cu Mihai Rait

Echipelecampaniei

Dare Digital:

  • Ionuț Mustață și Alex Manciu (Creative Directors & Copywriters)
  • Paul Tănase (Art)
  • Raisa Știrbu (Art)
  • Mihai Puținelu (Account Manager)
  • Ovidiu Cazamir (Account Executive)
  • Ciprian Susanu (Managing Partner)

METRO România:

  • Stratos Tsikmis (Head of Branding)
  • Andreea Diaconu (Online Marketing Specialist)
  • Ionelia Diaconu (Brand Communication Manager).

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu