Skip to main content

Aplicaţia Biziday, zeci de mii de descărcări în mai puţin de 48 de ore. Textul despre aplicaţie, mii de share-uri

 
Moise Guran
Moise Guran

La mai puţin de 48 de ore de la lansare, aplicaţia Biziday are deja zeci de mii de descărcări. La rândul lui, textul prin care Moise Guran explică ce poate face aplicaţia a fost share-uit de mii de ori, fiind cel mai distribuit material din blogosferă.

Publicitate

Oficial, aplicaţia Biziday a fost disponibilă pe App Store şi pe Google Play începând de joi dimineaţă.

Până la această oră, aplicaţia lansată de Moise Guran are, deja, aproape 50.000 de descărcări.

Biziday este o aplicaţie care recomandă ştiri, după interesul cititorilor pentru anumite domenii. Printre notificările pe care Biziday le poate trimite este şi o alertă de cutremur, printr-un sistem dezvoltat în colaborare cu Insitutul de Fizică a Pământului. A fost lansată oficial ieri, la Cluj, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Ce poate face aplicaţia? Moise Guran a explicat pe larg, ieri, într-un material publicat pe Biziday.ro. Materialul, “Totul despre Aplicaţia Biziday” a fost apreciat şi distribuit de peste 4.200 de ori, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Când o veţi deschide prima dată veţi găsi un agregator de ştiri. Am apreciat că aproximativ 10% dintre utilizatorii de ştiri încă mai citesc ştiri dimineaţa la cafea, în tramvai, în maşină, la cozile lungi de la semafor, poate. Aceia nu vor fi dezamăgiţi. E un agregator special, aduce titluri sintetice, din care înţelegi toată ştirea, fără a mai fi nevoit să o deschizi dacă nu te interesează."

În topul celor mai apreciate şi distribuite cinci articole publicate ieri în blogosferă au intrat materiale de pe Biziday.ro, Simonatache.ro, Tolo.ro, Petreanu.ro şi Mihaivasilescublog.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Biziday.ro, “Totul despre Aplicaţia Biziday”

- 4.245 like-uri & share-uri;

“Firesc, tinerii s-au îndepărtat de televizor, un instrument toxic şi periculos, în mâna unor potenţaţi ce manipulează o generaţie captivă în timp. Următorul aliniament solid este aşadar generaţia care nu mai foloseşte televizorul, cel puţin nu pentru ştiri, dar care foloseşte intens telefonul mobil, îl poartă permanent, peste tot, riscând să-l facă şi pe acela un instrument pentru aceiaşi rechini.

Aşadar, am ajuns la concluzia că trebuie să ne întoarcem la baze, la ştiri curate, puse în context, dar nu comentate, ştiri independente, informaţie pură ce într-un număr de ani creează reflexul adevărului. Dacă vom reuşi să înzestrăm cu asta generaţiile mai tinere, aceea va fi, într-adevăr, cea mai solidă fortificaţie. Pentru democraţie şi evoluţie.”

2. Simonatache.ro, “Grota în care stăpânii biciuiesc sclavi în halate albe, iar pacienţii sunt nişte viermi”

- 1.430 like-uri & share-uri;

"Cazul Burnei scoate la lumină informaţii de-a dreptul S.F. Codul Deontologic al Colegiului Medicilor îi obligă, practic, la tăcere pe medicii care ar dori să reclame erorile unei somităţi, oprind-o, de exemplu, de la experimente neautorizate pe oameni. Orice medic care vede că şeful lui pune în pericol viaţa pacienţilor este obligat să îl informeze mai întâi în scris chiar pe medicul autor al faptei, adică pe şefu’."

3. Tolo.ro, “Firea l-a pus pe Armeanu, un manager PSD căruia Justiţia i-a interzis să conducă un singur spital, să coordoneze 19 spitale din Bucureşti, cu buget anual de 1 miliard de lei!”

- 1.412 like-uri & share-uri;

"Incompatibil pînă pe 23 decembrie 2018, Eduard Armeanu a fost uns de primarul Firea ca director general interimar după ce fostul şef, Gabriel Botnariu, a participat la alegerile din 11 decembrie şi va deveni senator PSD."

4. Petreanu.ro, “Miracol! ANAF s-a înrolat în Ghişeul.ro!”

- 337 like-uri & share-uri;

"Asta e. Nici nu cred că e nevoie de mai multe comentarii. Platforma asta, Ghişeul.ro, funcţionează practic fără probleme de 5 ani (sper că nu greşesc, corectez dacă e să fie), gratuit, şi este unul din elementele de modernizare a României la care rezistă cu încăpăţânare, în continuare, sute de administraţii locale.

Chiar şi ANAF s-a împotrivit o lungă perioadă ideii de a se înrola în această platformă (vă reamintesc că fiscul mi-a făcut onoarea de a mă beşteli în public pentru c-am avut îndrăzneala să remarc, la un moment dat, că Spaţiul Privat Virtual nu permite plăţi on-nline). Iată că s-a putut."

5. Mihaivasilescublog.ro, “Tot un fel de parenting. Mai demodat aşa”

- 319 like-uri & share-uri.

"Cu toţii am fost copii şi ne doream să fim ceva anume când vom fi mari. Orice. Auzeam pe la prietenele mele cum vor să se facă doctoriţă, vânzătoare, croitoreasă, învăţătoare, fel de fel de meserii d-astea ciudate. Bine, ciudate erau şi ele. Aveau părul lung toate şi purtau rochiţe şi săndăluţe.

Mă disperau cu diminutivele astea."

Ce spune Moise Guran despre aplicaţie, pe Paginademedia.ro, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    Eu ma uit la explicatiile lui guran (de ce a plecat de la digi) si nu inteleg:
    http://tinyurl.com/gwj6ba9
    Ca nu se uita la el decat publicul lui? Si cine o sa descarce aplicatia? Nu tot publicul ala? Pe urma: "Ţara asta are un deficit grav de adevăr". Pe bune? Si cine te opreste sa spui adevarul? Te-a oprit cineva la digi? Cica si-a pierdut lupta lui. Cu cine bre? Luptai pentru ce? Pentru democratie? Si brusc asa ti-ai dat seama ca televiziunea nu mai e buna? Si ce faci, lasi antena3 si romania tv sa intoxice lumea? Nu le dai o alternativa, tu ala inteligent si de elita? Sa mor daca inteleg rationamentul lui.
  • Cris Cris
    Sa o instalez ca sa...? Il urmaream cu interes in urma cu cativa ani cand era la TVR, dupa aceea la Digi, dar in ultima perioada la Digi parca prea i se vedeau din ce in ce mai mult epoletii (de SRI probabil). Pacat, dintr-un jurnalist ce parea corect si echidistant a devenit un propagandist.
  • Brutus Brutus
    Mi-am descărcat și eu aplicația să văd ce-i de capul ei. Toate știrile de pe aplicație sunt de pe site-urile propagandei binomiste, digi24, hotnews, ziare.com și news.ro. Pot și singur să citesc ce spun toți securiștii din presa SRI/DNA, așa că dezinstalare.
  • George George
    Foarte frumos felicitări Moise Guran, chiar nu mai uit la stiri la TV, si pe net stau mai mult si citesc felicitări
  • Andrei Andrei
    Da. Mi-am instalat-o și eu. Am dezinstalat-o ziua următoare. E foarte simplista și neprietenoasa. Știrile sunt partizane după părerea mea. E inutila în comparație cu feedly.
  • Roxana Roxana
    Aplicația nu îmi funcționează pe Samsung s6. Știe cine de ce? Apare doar primul wallpaper albastru pe care scrie biziday. Mulțumesc!
  • Sorin Sorin
    Instalarea nr 40
  • mihai mihai
    Scuze, dar pentru Windows nu se poate...!?
  • Iuli Iuli
    Mai dati audientele?

Trimite un comentariu

sus