Skip to main content

Aplicația Biziday, zeci de mii de descărcări în mai puțin de 48 de ore. Textul despre aplicație, mii de share-uri

 
Aplicația Biziday, zeci de mii de descărcări în mai puțin de 48 de ore. Textul despre aplicație, mii de share-uri
Moise Guran

La mai puțin de 48 de ore de la lansare, aplicația Biziday are deja zeci de mii de descărcări. La rândul lui, textul prin care Moise Guran explică ce poate face aplicația a fost share-uit de mii de ori, fiind cel mai distribuit material din blogosferă.

Oficial, aplicația Biziday a fost disponibilă pe App Store și pe Google Play începând de joi dimineață.

Până la această oră, aplicația lansată de Moise Guran are, deja, aproape 50.000 de descărcări.

Biziday este o aplicație care recomandă știri, după interesul cititorilor pentru anumite domenii. Printre notificările pe care Biziday le poate trimite este și o alertă de cutremur, printr-un sistem dezvoltat în colaborare cu Insitutul de Fizică a Pământului. A fost lansată oficial ieri, la Cluj, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Ce poate face aplicația? Moise Guran a explicat pe larg, ieri, într-un material publicat pe Biziday.ro. Materialul, “Totul despre Aplicația Biziday” a fost apreciat şi distribuit de peste 4.200 de ori, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Din material:

"Când o veți deschide prima dată veți găsi un agregator de știri. Am apreciat că aproximativ 10% dintre utilizatorii de știri încă mai citesc știri dimineața la cafea, în tramvai, în mașină, la cozile lungi de la semafor, poate. Aceia nu vor fi dezamăgiți. E un agregator special, aduce titluri sintetice, din care înțelegi toată știrea, fără a mai fi nevoit să o deschizi dacă nu te interesează."

În topul celor mai apreciate şi distribuite cinci articole publicate ieri în blogosferă au intrat materiale de pe Biziday.ro, Simonatache.ro, Tolo.ro, Petreanu.ro şi Mihaivasilescublog.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Biziday.ro, “Totul despre Aplicația Biziday” 

- 4.245 like-uri & share-uri;

“Firesc, tinerii s-au îndepărtat de televizor, un instrument toxic și periculos, în mâna unor potențați ce manipulează o generație captivă în timp. Următorul aliniament solid este așadar generația care nu mai folosește televizorul, cel puțin nu pentru știri, dar care folosește intens telefonul mobil, îl poartă permanent, peste tot, riscând să-l facă și pe acela un instrument pentru aceiași rechini.

Așadar, am ajuns la concluzia că trebuie să ne întoarcem la baze, la știri curate, puse în context, dar nu comentate, știri independente, informație pură ce într-un număr de ani creează reflexul adevărului. Dacă vom reuși să înzestrăm cu asta generațiile mai tinere, aceea va fi, într-adevăr, cea mai solidă fortificație. Pentru democrație și evoluție.”

2. Simonatache.ro, “Grota în care stăpânii biciuiesc sclavi în halate albe, iar pacienții sunt niște viermi” 

- 1.430 like-uri & share-uri;

"Cazul Burnei scoate la lumină informații de-a dreptul S.F. Codul Deontologic al Colegiului Medicilor îi obligă, practic, la tăcere pe medicii care ar dori să reclame erorile unei somități, oprind-o, de exemplu, de la experimente neautorizate pe oameni. Orice medic care vede că șeful lui pune în pericol viața pacienților este obligat să îl informeze mai întâi în scris chiar pe medicul autor al faptei, adică pe șefu’."

3. Tolo.ro, “Firea l-a pus pe Armeanu, un manager PSD căruia Justiţia i-a interzis să conducă un singur spital, să coordoneze 19 spitale din Bucureşti, cu buget anual de 1 miliard de lei!”  

- 1.412 like-uri & share-uri;

"Incompatibil pînă pe 23 decembrie 2018, Eduard Armeanu a fost uns de primarul Firea ca director general interimar după ce fostul șef, Gabriel Botnariu, a participat la alegerile din 11 decembrie și va deveni senator PSD."

4. Petreanu.ro, “Miracol! ANAF s-a înrolat în Ghișeul.ro!” 

- 337 like-uri & share-uri;

"Asta e. Nici nu cred că e nevoie de mai multe comentarii. Platforma asta, Ghișeul.ro, funcționează practic fără probleme de 5 ani (sper că nu greșesc, corectez dacă e să fie), gratuit, și este unul din elementele de modernizare a României la care rezistă cu încăpățânare, în continuare, sute de administrații locale.

Chiar și ANAF s-a împotrivit o lungă perioadă ideii de a se înrola în această platformă (vă reamintesc că fiscul mi-a făcut onoarea de a mă beșteli în public pentru c-am avut îndrăzneala să remarc, la un moment dat, că Spațiul Privat Virtual nu permite plăți on-nline). Iată că s-a putut."

5. Mihaivasilescublog.ro, “Tot un fel de parenting. Mai demodat aşa” 

- 319 like-uri & share-uri.

"Cu toții am fost copii și ne doream să fim ceva anume când vom fi mari. Orice. Auzeam pe la prietenele mele cum vor să se facă doctoriță, vânzătoare, croitoreasă, învățătoare, fel de fel de meserii d-astea ciudate. Bine, ciudate erau și ele. Aveau părul lung toate și purtau rochițe și săndăluțe.

Mă disperau cu diminutivele astea."

Ce spune Moise Guran despre aplicație, pe Paginademedia.ro, AICI.

Citește și:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu ma uit la explicatiile lui guran (de ce a plecat de la digi) si nu inteleg:
    http://tinyurl.com/gwj6ba9
    Ca nu se uita la el decat publicul lui? Si cine o sa descarce aplicatia? Nu tot publicul ala? Pe urma: "Ţara asta are un deficit grav de adevăr". Pe bune? Si cine te opreste sa spui adevarul? Te-a oprit cineva la digi? Cica si-a pierdut lupta lui. Cu cine bre? Luptai pentru ce? Pentru democratie? Si brusc asa ti-ai dat seama ca televiziunea nu mai e buna? Si ce faci, lasi antena3 si romania tv sa intoxice lumea? Nu le dai o alternativa, tu ala inteligent si de elita? Sa mor daca inteleg rationamentul lui.
  • Sa o instalez ca sa...? Il urmaream cu interes in urma cu cativa ani cand era la TVR, dupa aceea la Digi, dar in ultima perioada la Digi parca prea i se vedeau din ce in ce mai mult epoletii (de SRI probabil). Pacat, dintr-un jurnalist ce parea corect si echidistant a devenit un propagandist.
  • Mi-am descărcat și eu aplicația să văd ce-i de capul ei. Toate știrile de pe aplicație sunt de pe site-urile propagandei binomiste, digi24, hotnews, ziare.com și news.ro. Pot și singur să citesc ce spun toți securiștii din presa SRI/DNA, așa că dezinstalare.
  • Foarte frumos felicitări Moise Guran, chiar nu mai uit la stiri la TV, si pe net stau mai mult si citesc felicitări
  • Da. Mi-am instalat-o și eu. Am dezinstalat-o ziua următoare. E foarte simplista și neprietenoasa. Știrile sunt partizane după părerea mea. E inutila în comparație cu feedly.
  • Aplicația nu îmi funcționează pe Samsung s6. Știe cine de ce? Apare doar primul wallpaper albastru pe care scrie biziday. Mulțumesc!

Trimite un comentariu