Skip to main content

DESPĂGUBIRI RECORD la Radio România. Un jurnalist clujean va primi 100.000 de euro daune morale

 
Radio România
Radio România
Decizie definitivă. Curtea de Apel Bucureşti a decis că jurnalistul Mihai Miclăuş, reporter la Radio Cluj, a obţinut în instanţă daune morale record, în valoare de 100.000 de euro, pentru hărţuirile la care a fost supus de conducere, scrie ştiridecluj.ro.
Publicitate

De unde a început totul:

Mihai Milcăuş a solicitat, din 2006, Societăţii Române de Radiodifuziune să scoată la concurs posturile de conducere şi să nu mai numească ”pe pile” oamenii în aceste funcţii. De fiecare dată când a trimis o petiţie la Bucureşti, Mihai Miclăuş a fost chemat în faţa comisiilor disciplinare şi a fost avertizat sau chiar sancţionat.
Aşa s-a ajuns că Mihai Miclăuş, care realiza matinalul Radio Cluj şi un talk show, nu a mai avut voie să apară pe post. Avocatul reporterului a arătat că subiectele propuse erau desconsiderate, iar Miclăuş era trimis să ia interviuri oamenilor pe stradă, pe diverse subiecte, pentru a-l umili.
Mihai Miclăuş a trimis petiţii directorului Societăţii Române de Radiodifuziune pentru a constata modul în care este tratat de directorul Radio Cluj, Bogdan Roşca.
După aceste petiţii, la evaluarea personalului a primit nota minimă la capitolul relaţii interpersonale, notându-se că ”a avut îndrăzneala să se adreseze cu petiţii conducerii Societăţii Române de Radiodifuziune”.
Mihai Miclăuş a dat în judecată instituţia la care lucrează pentru toate aceste şicanări, care au durat ani de zile, iar Curtea de Apel Cluj i-a admis plângerea şi a dispus plata unor despăgubiri de 100.000 de euro.

Banii trebuie plătiţi în termen de 3 luni, decizia fiind definitivă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • prophet prophet
    Nu te amagi numitule Miclaus, nu vei primi nimic decat niste ani de inchisoare pentru constituire de grup infractional cu Vasile Luca si cu judecatoarea aia blonda. Macar cere-ti iertare de la fosta ta sotie care a plecat unde a vazut cu ochii dupa bataile pe care i le administrai. Iar hartiile ale false de la medici cu care ai "impresionat-o" pe judecatoarea blonda vor fi deliciul procurorilor. agla agla agla
  • Adi Adi
    Bravo! Asta e un exemplu pentru multi. Sa vedeti ce urmeaza la Digi! Acolo va fi record.
  • Ionut Ionut
    De ce sa nu-i dea 5 miliarde de euro? Oricum ii dau fraierii care platesc taxa radio-tv, nu sefii care au calcat pe bec.
    Misto sistemul: bugetarii au doar drepturi, nu si obligatii/responsabilitati. In cazul in care gresesc grav la munca, plateste institutia (adica statul, adica noi) pentru greseala lor. Iar ei, flower power!
  • Brutus Brutus
    Vrem și noi audiențele de ieri, cu consultările de la Cotroceni
  • Livia Pila Livia Pila
    Normal ar fi sa fie plătită de indivizii din conducerea Radio Cluj și de cei de la București .

Trimite un comentariu

sus