Skip to main content

GALERIE FOTO. Finala iUmor se joacă pe 11 decembrie. Cine sunt finaliștii. Emisiunea, filmată deja cu mai multe variante de câștigători

 
GALERIE FOTO. Finala iUmor se joacă pe 11 decembrie. Cine sunt finaliștii. Emisiunea, filmată deja cu mai multe variante de câștigători

Antena 1 difuzează pe 11 decembrie finala show-ului iUmor, cu nouă finaliști care luptă pentru marele premiu de 20.000 de euro.  

Cei nouă finaliști, Adrian Lungu, Ana Maria Călița, Ionuț Rusu, BonBon Bombay, Marius Covache, Mane Voicu, Maria Popovici, Andrei Voicu, George Țintă au fost desemnați de telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicația emisiunii.

Publicitate

Doar cei care vor obține trei LIKE-uri vor putea intra la votul final care aparține telespectatorilor. Ca în primul sezon, emisiunea a fost deja înregistrată, dar voturile telespectatorilor vor putea fi exprimate live, în timpul emisiunii.

Echipa de producție a filmat câte un final pentru fiecare concurent care a obținut trei „Da” din partea juraților, însă doar cel care va obține cel mai mare număr de voturi din partea publicului va fi desemnat marele câștigător. 

Galerie foto finaliștii iUmor

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Se suprapune cu seara alegerilor când este de așteptat ca multă lume să urmărească, mai degrabă, posturile de știri.

Trimite un comentariu