Skip to main content

Programe de Crăciun şi anul nou la Pro TV. Două ediţii speciale de Jocuri de celebritate

 
Programe de Crăciun şi anul nou la Pro TV. Două ediţii speciale de Jocuri de celebritate

Filme şi ediţii speciale Las Fierbinţi şi Jocuri de celebritate are Pro TV în program pentru Crăciun şi anul noi.

Publicitate

Haos de Crăciun, Hugo şi Oameni mari şi fără minte 2 sunt câteva dintre filmele pe care Pro TV le va avea în grilă în zilele de Crăciun.

Joi, 22 decembrie - Pro TV va difuza o ediţie specială a serialului Las Fierbinţi.

Celentano şi Firicel vor să înfiinţeze brigada antifurturi, Ardiles vrea să învie spiritul colindului ajutat de Bobiţă, Vasile amenajeaza o iesle cu statuete costumate pe post de fundal foto pentru alegători, iar Dalida împarte cozonaci şi materiale electorale.

Vineri, 23 decembrie, în prime-time, de la 20.30 Pro TV a programat 007: Coordonata Skyfall

Sâmbătă, 24 decembrie, de la 20:30, Pro TV a programat partea a treia din seria Singur acasă. De la 22:30, este Haos în familie.

Duminică, 25 decembrie, Pro TV începe dimineaţa cu Cronicile din Narnia, de la 9.15, urmat de reluarea Singur acasă 3. De la 14.30 postul a programt o comedie romantică, Just like Heaven (Ca în rai).

De la 16:30, Pro TV va difuza Hugo, un film cu cinci premii Oscar. De la 20:30, călătoria continuă alături de Bilbo Baggins, în lupta împotriva întunericului, cu Hobbitul: Bătălia celor cinci ostiri. De la 23:00, postul va avea în Prieteni cu copii.

Luni, 26 decembrie - Program special de divertisment. Andreea Esca, Smiley, Pavel Bartoş, Magda Palimariu într-o ediţie specială Jocuri de celebritate, de la 20:30. De la 22:00, Pro TV continuă programele de sărbători tot cu filme: Oameni mari şi fără minte 2 (Grown ups 2).

Duminică, 31 decembrie, de la 20.30 Pro TV joacă din nou pe cartea Jocuri de celebritate, totr cu o ediţie specială a emisiunii prezentate de Mihai Bobonete. Emisiune urmată apoi de o comedie: Puicuţe bune, film ce le ar în rolurile principale pe Cameron Diaz şi pe Christina Applegate.

Citeşte şi:

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. TVR 2 de Crăciun, cu Veronica şi Pisicile aristocrate

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. Grila TVR 1 de Crăciun. Concert Andrea Bocceli, programe cu colinde, iar Celentano, invitat la emisiunea lui Dinescu

SEZONUL SĂRBĂTORILOR. Programe de Crăciun şi Anul Nou la Antena 1: Crăciunul e Brenciu, Revelionul e Negru

Programe de Crăciun şi anul nou la Pro TV. Două ediţii speciale de Jocuri de celebritate

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. Antena 3 filme de Crăciun. Plus două concerte: Tudor Gheorghe şi Fuego

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    @Iuli, merci pentru raspuns! Si da, ai dreptate, o editie speciala Las Fierbinti rupea iar tot.
  • nuconteaza nuconteaza
    Ma distreaza faptul ca spuneti toti ca vedetele au fost luate de a1:)) sa nu uitam ca aproximativ toate vedetele au fost create de pro, iar acum a1 se mandreste cu membrii lala band, ruby, horia brenciu(care a revenit la viata dupa vocea), stefan banica care acum avea doar concerte de craciun de nu era cu Dansez pentru tine plus fosti chefi de masterchef despre care nu se stia nimic despre ei pana sa apara, Gina Pistol care mai nou e prezentaoare readusa la viata tot de pro prin sunt celebru- i-a ridicat standardul- si multi multi alti:)) asa ca a1 foloseste vedetele de care pro s-a dezis pentru ca nu-i asa cu sau fara ei, tot acolo e. tot locul 1 il are pro:))
    sa nu uitam pro are Andra, INNA, Smiley- cam cei mai buni. :)) asa shhh
  • geo geo
    Băi Mile, nu îți mai răci gura de pomană.
    Tot Proul va fi nr. 1 de Crăciun.
    Revelionul va fi al A 1, probabil...
  • Hercules Hercules
    Pro TV de ani de zile nu mai investeste in program de Revelion, ceea ce nu este neaparat lipsit de logica, avand in vedere orientarea postului spre publicul mai tanar care, in noaptea de Revelion, nu prea sta in fata televizorului.
    Pana la urma, ce rost are sa te bati cu Dan Negru, pentru 3-4 ore de program in care oricum nu difuzezi mai multa publicitate ca in alte nopti?
  • iche iche
    sincer, nici eu nu as merge pe o abordare ca asta de revelion. Negru are traditie, nu are rost ca si PRO-ul sa mai faca ceva, din moment ce clar antena ia (DOAR) revelionul. Intr-adevar dezamagitor, totusi au miscat ceva fata de anul trecut. Asta poate ca se datoreaza si conducerii care de vreo 3 ani incoace nu mai vrea tipul asta de spectacol. Ultima oara cand a fost si am si vazut a fost un spectacol de toaata jena.
  • marian marian
    Mai mile cine este Brenciu sau Banica sunt non valori pe langa Loredana . eu nu ma oftic ca nu am de ce . pentru bingo , unde oameni fara creier dau bani pentru nimic este exact ca la pacanele tot la pro ma uit sa i ti fac ciuda
  • Alinca777 Alinca777
    Marian,vedetele alea sunt de la Pro si sunt construite de Pro
    Cei 2 din Lala Band ,Ruby ,Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman etc...
  • ALX ALX
    Mile , de unde stii ca Loredana urla ? Ai terminat Conservatorul sau o facultate in domeniu pentru a spune ca urla . Asa-i romanul cu toate ca unii nu au habar nici ce e ala un portativ isi dau cu parerea despre altii cand vine vorba de voce. La nivel vocal nici nu il poti compara pe Brenciu cu Loredana pentru ca ea e cu 2 clase peste el .
  • mile mile
    mareane ,inseamna ca nici pro tv nu are valoare , pt ca brenciu a castigat vocea romaniei , iar alte vedete inchipuite niciodata , te oftici, banica si brenciu vor avea difuzate concerte la antena sambata si luni la 23.00, mai mult decat urla loredana nu face nimeni
  • Expertul, Expertul,
    Programul ProTV de Craciun e foarte bun, dar Las Fierbinti, ar fi trebuit programat pe 25 sau 26 decembrie, asa cum s-a intamplat anii trecuti! De revelion era bun un ep Las Fierbinti special cu vedete, dar fiind un serial premium, cu costuri ridicate, investitia ar fi fost nerentabila.
  • marian marian
    Alinca ce vedete a luat Negru , urlatoarea , vedete de doi lei persoanele acestea se vrea vedete sunt non valori
  • Alinca777 Alinca777
    Alex,Pro nu mai are vedete pentru revelion pentru ca toate sunt luate din august de Dan Negru
  • marian marian
    Eu cred ca acest actoras de doi bani ar trebui cat mai urgent sa dispara de la pro .a distrus tot ce avea pro ul . rusine pro cu mizeriile astea de emisiuni . faceti naibi ceva bun de sarbatori
  • mile mile
    si la antena sunt programe speciale - next star cu vedete, finala x factor, finala tcdu , bingo, nea marin miliardar , in reluare regatul de gheata , alte desene animate
  • Marius Marius
    Premiera anuala HBO, Netflix, Amazon Prime trial.. Nu conteaza ce da Pro-ul

Trimite un comentariu

sus