Skip to main content

SEZONUL SĂRBĂTORILOR. Programe de Crăciun și Anul Nou la Antena 1: Crăciunul e Brenciu, Revelionul e Negru

 
SEZONUL SĂRBĂTORILOR. Programe de Crăciun și Anul Nou la Antena 1: Crăciunul e Brenciu, Revelionul e Negru

Programe de Crăciun și anul nou la Antena 1. Next Star, ediție specială, Horia Brenciu dă startul noii meisiuni Bingo - Uniplay Show, iar de anul nou, Dan Negru va avea „tradiționala” emisiune. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele programe ale Antenei 1 pentru zilele de sărbători:

Joi, 22 decembrie, Antena 1 a programat Next Star, ediție specială. Emisiunea va ajuta patru copii cu probleme de sănătate, dar și două surori lăsate de mama lor în plasament, pentru că nu are posibilitatea să le crească. 

Vineri, 23 decembrie, se joacă finala X Factor. Cei patru care vor merge în marea finală sunt Olga Verbițchi (din echipa Carla s), Alex Mladin și Raul Erengep, din echipa Deliei, în vreme ce Marcel Roșca, din echipa Brenciu a fost alesul juriului pentru ulitma fază a show-ului.

Sâmbătă, 24 decembrie, Antena 1 a programat animația Mica Sirenă, de la ora 17.00. Seara, de la 20.30, este Te cunosc de undeva. De la 23.15, Antena 1 va difuza un concert Horia Brenciu și HB Orchestra.

Duminică, 25 decembrie, de la ora 17.00 va fi Frozen - Regatul de gheață. Tot în ziua de Crăciun, de la 20.00, are premiera emisiunea bingo Uniplay Show, prezentată de Horia Brenciu. De la 22.00, Antena 1 va difuza Nea Mărin Miliardar. 

Sâmbătă, 31 decembrie, revelionul Antenei 1 începe de la 20.00, cu emisiunea Chef de râs. De la 22.15 începe 2017, Revelionul Starurilor, „tradiționala” emisiune de Anul Nou al lui Dan Negru. Este al 17-lea revelion găzduit de Dan Negru la Antena 1. 

 

Citește și:

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. TVR 2 de Crăciun, cu Veronica și Pisicile aristocrate

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. Grila TVR 1 de Crăciun. Concert Andrea Bocceli, programe cu colinde, iar Celentano, invitat la emisiunea lui Dinescu

SEZONUL SĂRBĂTORILOR. Programe de Crăciun și Anul Nou la Antena 1: Crăciunul e Brenciu, Revelionul e Negru

Programe de Crăciun și anul nou la Pro TV. Două ediții speciale de Jocuri de celebritate

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. Antena 3 filme de Crăciun. Plus două concerte: Tudor Gheorghe și Fuego

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dau din nou frozen după o săptămână? :)) cam mult, dar probabil va merge. Antena are șanse anul ăsta sa bata Protv și de Crăciun. Filme precum Hobbitul nu par sa prindă la toate categoriile de public.
  • Cam slăbuț programul de Crăciun de la A 1.
    Nu prea au investit in ”programe de calitate”, ca sa citez portavocea de carton a A 1. Sau, poate, emisiunea bingo Uniplay Show este o emisiune de calitate...și nu am aflat eu...
  • @nuti, se pot cumpara de pe www.uniplay.ro

    Sunt curios daca Kanal D mai prinde 1-2, avand in vedere ca se termina serialul si au programat Pistruiatul.
  • ce urat ar fi de sarbatori fara antena , bravo ca investesc in continut, este bine ca au pus animatii in romaneste , dar sunt su programe scumpe , care lipsesc de la alte tv , ce urat e la alte posturi

Trimite un comentariu