Skip to main content

România liberă lansează o revistă auto. Gratuit cu ziarul

 
România liberă lansează o revistă auto. Gratuit cu ziarul

În fiecare lună, ziarul România liberă se va distribui împreună cu o publicație auto. Este vorba de RPM – Rotații pe minut, revistă pe care România liberă o pune pe piață începând de mâine.

Revista apare lunar și se difuzează împreună cu ziarul de vineri, în ultimul weekend al fiecărei luni. Prețul ziarului împreună cu revista nu se modifică: 3,5 lei. RPM apare în 48 de pagini, full-color.

Publicitate

La sfârșitul anilor 2000 (în perioada 2006-2009), România liberă a avut un supliment auto cu același nume – Rotații pe minut, care apărea pe hârtie de ziar.

Echipa editorială a publicației auto este coordonată de Răzvan Scăeșteanu.

CARIERĂ. La începutul anilor 2000, Scăeșteanu s-a ocupat de suplimentul Ghid Auto al României libere. Ulterior, 2007-2010, a lucrat la Gazeta sporturilor, unde a acoperit zona de motorsport. A revenit la România liberă la începutul acestui an.

Din primul număr RPM:

  • un interviu cu Simone Tempestini, câștigător la Campionatul Mondial de Raliuri pentru Juniori – JWRC.
  • un tablou al noutăților auto pentru 2017.
  • teste pe circuit Mini Clubman S, Renault Megane Sedan, dar și cu EDC, prima cutie de viteze automată din istoria Dacia.
  • lifestyle - ceasuri inspirate din universul auto
  • evoluția BMW Seria 5 până la cea de-a șaptea generație.

Publicația auto Rotații pe minut vine la două săptămâni după ce România liberă și-a schimbat formatul și la o săptămână după ce ziarul a lansat România Liberă Weekend Plus, o ediție de sfârșit de săptămână în 56 de pagini.

România liberă Weekend Plus apare vinerea și rămâne la punctele de distribuție trei zile – vineri, sâmbătă și duminică.

Coperta RPM:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu