Skip to main content

România liberă lansează o revistă auto. Gratuit cu ziarul

 
România liberă lansează o revistă auto. Gratuit cu ziarul

În fiecare lună, ziarul România liberă se va distribui împreună cu o publicaţie auto. Este vorba de RPM – Rotaţii pe minut, revistă pe care România liberă o pune pe piaţă începând de mâine.

Publicitate

Revista apare lunar şi se difuzează împreună cu ziarul de vineri, în ultimul weekend al fiecărei luni. Preţul ziarului împreună cu revista nu se modifică: 3,5 lei. RPM apare în 48 de pagini, full-color.

La sfârşitul anilor 2000 (în perioada 2006-2009), România liberă a avut un supliment auto cu acelaşi nume – Rotaţii pe minut, care apărea pe hârtie de ziar.

Echipa editorială a publicaţiei auto este coordonată de Răzvan Scăeşteanu.

CARIERĂ. La începutul anilor 2000, Scăeşteanu s-a ocupat de suplimentul Ghid Auto al României libere. Ulterior, 2007-2010, a lucrat la Gazeta sporturilor, unde a acoperit zona de motorsport. A revenit la România liberă la începutul acestui an.

Din primul număr RPM:

  • un interviu cu Simone Tempestini, câştigător la Campionatul Mondial de Raliuri pentru Juniori – JWRC.
  • un tablou al noutăţilor auto pentru 2017.
  • teste pe circuit Mini Clubman S, Renault Megane Sedan, dar şi cu EDC, prima cutie de viteze automată din istoria Dacia.
  • lifestyle - ceasuri inspirate din universul auto
  • evoluţia BMW Seria 5 până la cea de-a şaptea generaţie.

Publicaţia auto Rotaţii pe minut vine la două săptămâni după ce România liberă şi-a schimbat formatul şi la o săptămână după ce ziarul a lansat România Liberă Weekend Plus, o ediţie de sfârşit de săptămână în 56 de pagini.

România liberă Weekend Plus apare vinerea şi rămâne la punctele de distribuţie trei zile – vineri, sâmbătă şi duminică.

Coperta RPM:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus