Skip to main content

Sebastian Ghiță a reapărut pe …o înregistrare. Patronul România TV, atacuri la Kovesi pe România TV

 
Sebastian Ghiță a reapărut pe …o înregistrare. Patronul România TV, atacuri la Kovesi pe România TV

Sebastian Ghiță, din nou pe propriul post. Cel care controlează România TV, aruncă o serie de atacuri la adresa Laurei Kovesi într-o înregistrare dată de propriul post TV.

Publicitate

Filmul a fost dat de România TV, post care susține că Sebastian Ghiță a lăsat înregistrarea la redacție în urmă cu o săptămână, înainte de dispariția acestuia.

Deși înregistrarea prezintă punctul de vedere al lui Ghiță, plus câteva printuri despre care patronul postului spune că ar fi mailuri către Laura Codruța Kovesi România TV prezintă declarațiile ca “dezvăluiri uluitoare”.

Ghiță, în înregistrare:

- Pe Laura Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI. Ne întâlneam de două ori pe săptămână

- Liviu Dragnea a fost tot timpul campaniei sale şantajat şi ameninţat să nu devină prim-ministru.

- am fost şi eu vizitat de un avocat apropiat al DNA-ului care în mod direct mi-a spus că dacă fac nişte denunţuri împotriva lui Liviu Dragnea, mai am o şansă. Mi s-a spus că dacă ştiu ceva despre familia lui Liviu Dragnea, răsplata va fi lipsa agresiunii împotriva familiei mele. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA.

- O întreb pe doamna pe Kovesi dacă îşi aminteşte petrecerea din vila din Sinaia, în care ea cu mine şi cu Vasile Dîncu chefuiam cu lăutarii şi cântam La Chilia-n port, varianta pentru statul de drept. 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu