Skip to main content

Sebastian Ghiţă a reapărut pe …o înregistrare. Patronul România TV, atacuri la Kovesi pe România TV

 
Sebastian Ghiţă a reapărut pe …o înregistrare. Patronul România TV, atacuri la Kovesi pe România TV

Sebastian Ghiţă, din nou pe propriul post. Cel care controlează România TV, aruncă o serie de atacuri la adresa Laurei Kovesi într-o înregistrare dată de propriul post TV.

Publicitate

Filmul a fost dat de România TV, post care susţine că Sebastian Ghiţă a lăsat înregistrarea la redacţie în urmă cu o săptămână, înainte de dispariţia acestuia.

Deşi înregistrarea prezintă punctul de vedere al lui Ghiţă, plus câteva printuri despre care patronul postului spune că ar fi mailuri către Laura Codruţa Kovesi România TV prezintă declaraţiile ca “dezvăluiri uluitoare”.

Ghiţă, în înregistrare:

- Pe Laura Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI. Ne întâlneam de două ori pe săptămână

- Liviu Dragnea a fost tot timpul campaniei sale şantajat şi ameninţat să nu devină prim-ministru.

-am fost şi eu vizitat de un avocat apropiat al DNA-ului care în mod direct mi-a spus că dacă fac nişte denunţuri împotriva lui Liviu Dragnea, mai am o şansă. Mi s-a spus că dacă ştiu ceva despre familia lui Liviu Dragnea, răsplata va fi lipsa agresiunii împotriva familiei mele. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA.

-O întreb pe doamna pe Kovesi dacă îşi aminteşte petrecerea din vila din Sinaia, în care ea cu mine şi cu Vasile Dîncu chefuiam cu lăutarii şi cântam La Chilia-n port, varianta pentru statul de drept.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Atacul cucuvelei mov impotriva "nationalistilor" infractori din Romania. Felicitari DNA. Felicitari CIA.

Trimite un comentariu

sus