Skip to main content

VIDEO. Cine a furat startul rezultatelor. Două posturi de ştiri, cu secunde bune înaintea celorlalţi

 

VIDEO. Au intrat posturile de ştiri cu rezultatele exit-poll-urilor la 21.00 fix? Ca în fiecare an, a existat cineva care a furat startul. Despre cine este vorba?

Publicitate

Cu câteva secunde înainte de estimări, numărătoarea inversă arăta 19 secunde rămase la Antena 3, 13 la Digi 24 şi 23 de secunde la B 1 TV.

La România TV, ceasul a fost mai rapid: erau deja la 10 secunde. Şi Realitatea TV a luat puţin din start: a dat datele la 20.59.

Postul controlat de Sebastian Ghiţă a ciupit câteva secunde şi a difuzat estimările Sociopol pe post înaintea Digi 24, Antena 3 şi B1 TV. Când România TV a afişat rezultatele, la Digi 24 mai erau cinci secunde, iar Antena 3 mai avea 11 secunde până la difuzarea Exit-Poll-ului.

Realitatea TV nu a mai aşteptat ora 21.00.

VIDEO. Cum au intrat cu rezultatele România TV, Digi 24, Antena 3 şi B1 TV.

FOTO. Posturile TV la ora 21.00. Antena 1 a intrat cu grafică specială în noul studio al Observatorului

Minutele premergătoare: titluri bombastice care să întreţină dramatismul

Televiziunile de ştiri au aruncat titluri bombastice, pentru a întreţine dramatismul, în ultima oră până la difuzarea primelor exit-poll-uri.

„Ce partid ar da totul pentru un procent în plus”, scria B1 TV „Rezultate fabuloase la exit-poll”, anunţa Antena 3, în timp ce România TV a pus pe burtieră patru partide fără a menţiona cifrele. Burtiera: "Surpriză uriaşă"

FOTO. Posturile TV înainte de ora 21.00

VIDEO. Posturile TV înainte de Exit-Poll

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Aurel Ion Aurel Ion
    Ce ne tot spune "deontologul" Rares Bogdan-Realitate ,ca are audienta de succes???
    CAT A CRESCUT AUDIENTA LUI R>B> ???
  • geo geo
    Costi, dacă la Realitatea TV apare pe ecran ora 20.59 iar jos sunt cifrele exit poll nu este vorba de nici un decalaj...si decalaj poate fi în plus, dar nu în minus...când vine vorba de timp.
  • Cătălin Poenaru Cătălin Poenaru
    Eu cred că românii au votat în număr atât de mare PSD-ul de teamă că instituțiile statului, oricare ar fi acestea, vor falsifica DIN NOU rezultatul votului, așa cum s-a întâmplat cu nemernicul Băsescu, care nu a câștigat niciodată cinstit alegerile (bine, doar prima oară!). În al doilea rând, ura, abuzurile și prigoana împotriva tuturor pesediștilor a îndârjit populația! În al treilea rând, liberalii au fost cel mai eficient agent electoral al PSD-ului, pentru că nu au făcut decât să-și exprime ura viscerală, pe de o parte, și adulația bolnăvicioasă pentru ciupit!
  • unu unu
    a bagata degeaba bani Ghita in Romania TV. Audientele nu l-au bagat in Parlament. Se anunta concedieri la greu ca nu-l mai ajuta cu nimic. Sa vedem acum unde vor lucra cei care au aruncat minciuni seara de seara pt seful lor iubit !
  • Costi Costi
    Nu uitati ca depinde si de modul de preluare a posturilor. Apare un decalaj la transmisia prin satelit. De exemplu: postul transmite catre satelit, de la satelit ajunge la operatorul de cablu, de la operatorul de cablu iar la satelit, de la satelit la telespectator. Daca acelasi canal este preluat direct prin fibra optica de catre cablist si redifuzat prin cablu, telespectatorul vede mult mai repede ceea ce a difuzat acel canal. ;)
  • claudiuu claudiuu
    De maine nu ne mai salutam cu domnul/doamna ne salutam cu tovarasul/tovarasa

Trimite un comentariu

sus