Skip to main content

VIDEO. Paula Rusu pleacă de la România TV și renunță momentan la presă. „Plec în lumea liberă, ca să-i spun așa, pentru niște fapte bune pe care intenționez să le fac”

 
VIDEO. Paula Rusu pleacă de la România TV și renunță momentan la presă. „Plec în lumea liberă, ca să-i spun așa, pentru niște fapte bune pe care intenționez să le fac”

Vineri era pe post la România TV și anunța că "Urmează imagini care dovedesc că președintele e vândut străinilor". În emisiunea ei s-a redifuzat și intoxicarea cu Anonymous. Acum se lasă de România TV "pentru niște fapte bune".

Publicitate

„Plec din televiziune, plec deocamdată și din presă”, a spus Paula Rusu într-un filmuleț postat pe Facebook, cea care până astăzi a avut o emisiune la România TV.

„Plec în lumea liberă, ca să-i spun așa, pentru niște fapte bune pe care intenționez să le fac. Am niște proiecte legate de sănătate și de combaterea tuberculozei pe care le vreau să le duc la capăt”, a mai spus ea. 

Ea a fost la România TV din octombrie 2012, după ce anterior a trecut pe la televiziuni precum Realitatea TV, Antena 3 și TVR. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Numai jurnalism nu se cheama ceea ce ati facut la Romania Tv, stimta doamna.
  Si sunt chiar convinsa ca stiti bine asta.
  Cum ati suportat mizeriile zilnice de la Romania TV e un mister pentru mine.
  Eu am comentat si pe blogul Dvs cand ati scris acel articol despre Transplantul de plamani si spuneam atunci:
  "Sunt uimita ca un OM ca Dvs care a trecut prin asemenea probleme de sanatate accepta astfel de manipulari si NU ia atitudine, fiind si jurnalist!
  Nu aveti nimic pe constiinta, nefacand nimic in acest scandal, adica nefacand ceva cu efect la cei multi care urmaresc Romania TV, adica o informare CORECTA si nu manipulatoare stil Romania TV?!
  Deontologia va spune ceva, stimata Doamna?!
  Va doresc SANATATE.
  In rest, NU am alte asteptari, din pacate."

  Am crezut atunci chiar ca Romania Tv chiar vi se potriveste.
  Acum, cand aud ca plecati de la Romania Tv nu stiu ce sa cred... dar, va felicit ca plecati din mizeria aia.
  Sanatate muulta si succes, sa aveti norocul sa faceti jurnalism, adica ceea ce va place Dvs!
  Noi, stimata Doamna Rusu, chiar avem nevoie de jurnalisti liberi, adica NU vanduti mogulilor din presa romaneasca.
  Lili
 • Dupa ce a turnat *** tv ar trebui sa se duca pe la manastiri mult timp. Sper sa nu se intoarca dupa ceva timp *** ca lumea nu e chiar de asa de proasta ca audienta rtv. Bleah!
 • Dupa ce s-a prostituat profesional cat cuprinde a fost lovita de deontologie! Misto alegere si iesire din scena...
 • @geo

  Care esec a lui Ghita la alegeri? Tu nu ai vazut cum cantau Ghita si Diaconu ca "a venit ziua libertatii", beti mort fiind amandoi in nopatea alegerilor? Ghita a castigat cu PSD alegerile impreuna cu satelitul PRU.

  Pentru ca a castigat PSD alegerile, probabil ca doamna Rusu se duce sa beneficieze, la fel ca multi jurnalisti, de multumire partidului si sa faca parte din structura...

Trimite un comentariu