Skip to main content

In memoriam Carrie Fisher şi Debbie Reynolds. HBO va difuza documentarul În lumina reflectoarelor, o producţie lansată în 2016

 
In memoriam Carrie Fisher şi Debbie Reynolds. HBO va difuza documentarul În lumina reflectoarelor, o producţie lansată în 2016

Postul HBO va difuza sâmbătă, 14 ianuarie, de la 18.25, documentarul În lumina reflectoarelor: Carrie Fisher şi Debbie Reynolds (Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds). Cele două actriţe, mamă şi fiică, s-au stins din viaţă la o zi distanţă, la sfârşitul lunii decembrie.

Publicitate

Documentarul În lumina reflectoarelor: Carrie Fisher şi Debbie Reynolds, regizat de Alexis Bloom şi Fisher Stevens, a avut premiera mondială în mai 2016 la Festivalul de Film de la Cannes.

Producţia prezintă povestea actriţelor Debbie Reynolds, în vârstă de 83 de ani, la momentul filmării, şi fiica ei, Carrie Fisher, filmul este presărat cu imagini din arhiva personală strânsă de-a lungul anilor de fiul lui Debbie, Todd.

Documentarul este un portret vieţii de la Hollywood în toată excentricitatea ei. La 83 de ani, Debbie Reynolds (vedeta filmului Singing in the rain / Cântând în ploaie) încă are reprezentaţii în Las Vegas, îmbrăcată în paiete aurii. Însă reprezentaţiile ei au consecinţe, iar sănătatea lui Debbie are de suferit. Acest lucru este devastator pentru fiica ei, actriţa din Războiul stelelor Carrie Fisher, ale cărei reacţii sunt amuzante şi sfâşietoare în acelaşi timp. Prin intermediul imaginilor din filmele de familie, istoria vechii lumi de la Hollywood ia viaţă.

Mary Frances “Debbie” Reynolds a fost o actriţă, cântăreaţă, femeie de afaceri americană, pasionată de istoria filmului şi implicată în multe acţiuni caritabile. Rolul care i-a adus faima a fost şi primul ei rol principal, acela al lui Kathy Selden în Cântând în ploaie.

Alte roluri de succes au fost cele din The Affairs of Dobie Gillis, Susan Slept Here, Bundle of Joy, The Catered Affair, Tammy and the Bachelor, How the West Was Won sau din The Unsinkable Molly Brown.

Carrie Frances Fisher a fost o actriţă, comediantă şi scriitoare americană. Ea a devenit faimoasă odată cu rolul prinţesei Leia din filmele Star Wars. Alte roluri a interpretat în Shampoo, The Blues Brothers, Hannah and Her Sisters, The ‘Burbs, When Harry Met Sally...

Fiica actriţei Debbie Reynolds şi a cântăreţului Eddie Fisher, Carrie a ajutat la scrierea multor scenarii importante, iar în ultimii ani a fost apreciată pentru faptul că a îndrăznit să vorbească în public despre experienţele ei cu dependenţa de droguri şi cu tulburarea bipolară.

Producţia va fi şi pe HBO GO din 13 ianuarie.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus