Skip to main content

Laura Ivăncioiu a părăsit matinalul Radio Seven

 
Laura Ivăncioiu a părăsit matinalul Radio Seven
Sursa foto: Bogdan Stoica

Plecare de la matinalul Radio Seven. Laura Ivăncioiu, cea care prezenta matinalul Șapte Dimineața, alături de Mihai Găinușă și Alex Crăciun, a părăsit postul de radio. Ivăncioiu a avut astăzi ultima emisiune la matinalul de pe Radio Seven (post cu acoperire în București). 

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Ivăncioiu a declarat: 

„Am hotărât să plec din motive personale. Am redescoperit în perioada aceasta că îmi place radioul și le mulțumesc colegilor că au avut încredere mine și le mulțumesc și ascultătorilor pentru mesajele pe care mi le-au trimis.”

Întrebată ce va face în continuare?, ea a declarat: 

„Mă voi ocupa în continuare de business-ul meu, agenția de PR Deci Se Poate. Pe partea de radio, nu am plecat cu gândul să intru în alt proiect, însă dacă voi primi o altă propunere, la cum mă cunosc eu, cel mai probabil o voi accepta.”

Laura Ivăncioiu s-a alăturat postului de radio odată cu transformarea acestuia din H FM, în Seven. Tot atunci și Mihai Găinușă, Bogdan Strătulă și Marius Vintilă s-au alăturat proiectului (detalii, AICI).  
 

Laura Ivăncioiu a făcut radio 10 ani, la 21, Delta RFI, Total și Radio Contact. După matinalul de la Radio Contact, alături de Răzvan Popescu, Laura și-a deschis agenția de PR Deci Se Poate.

Laura Ivăncioiu, pe pagina de Facebook

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu