Skip to main content

Mihai Găinușă, ultima emisiune din sezon la TVR. Ce se întâmplă în continuare

 
Mihai Găinușă, ultima emisiune din sezon la TVR. Ce se întâmplă în continuare

"A fost ultima emisiune din sezon", a anunțat vineri, 27 ianuarie, pe Facebook, echipa Știrile de mâine, programul prezentat de Mihai Găinușă la postul public TVR 1. Va continua programul?

Din informațiile Paginademedia.ro, contractul lui Mihai Găinușă a expirat la sfârșitul anului trecut și a fost prelungit încă o lună. 

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Cristi Coman, producător executiv TVR 1, a declarat că postul public va discuta cu Găinușă despre o variantă de program, foarte posibil săptămânală:

"Mihai Găinușă urmează să ne propună un format nou, pentru a stabilii o viitoare colaborare. Cel mai probabil va fi săptămânal, dar nu excludem și o formulă zilnică", a declarat Cristi Coman pentru Paginademedia.ro.

Grila de primăvară a postului public este în lucru. Va fi "o televiziune de actualități", spune Coman.

"TVR 1 va fi o televiziune de actualități, nu o televiziune de știri. Un post cu un conținut pentru public, dar nu neapărat de știri", a precizat el.

În noua grilă va fi prezent și Ionut Cristache, cel care prezintă talk-show-ul România 9.

Până la publicarea acestui articol, Mihai Găinușă nu a putut fi contactat. 

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • omul asta facea singur emisiunea este si normal sa numai existe cine se uita la o emisiune ca nu face rating audienta
  • Mie mi-a placut emisiunea, sper sa se reia. Gainusa, are un umor fin. Te asteptam din nou la TVR, daca se poate cu o emisiune mai dezvoltata si la ore mai accesibile.
  • A dat omul un interviu socant in Adevarul acum vreo 5 ani: a copiat la bac, a picat admiterea de cateva ori la ASE. A reusit sa intre doar la o privata de-a lui Soros unde, la cursul de economie, scria scenete. Nu stiu un adjectiv aceptabil pentru domnul asta. Si totusi, de atatia ani sta la masa la televizor, si debiteaza platitudini, mai nou pe banii nostri. (Nu ca in perioada Mitrea TV nu ar fi luat tot de la noi, de la contribuabil. Nu ca in perioada Fundatiei Secolul XXI nu ar fi muls tot bugetul de stat. Dar acum e pe fata.)

    Care au fost audientele acestui domn? O decizie cu privire la viitoarea lui emisiune trebuie sa ia in calcul si "performantele" lui dinainte. Sa zicem ca l-a sapat directoarea la TVR, desi palma calduta de la fudul lui pusa de paginademedia mai compenseaza. Nu am vazut o cifra de audiente in trei luni la TVR. Dar inainte de asta, ce audiente avea la Prima? Ce audiente are la radio?
  • cea mai proasta grila de programe tvr 1....ce posibilitati avea tvr inainte ..si acum zero..fara divertisment fara filme...nu i diferenta intre realitatea b 1 si tvr 1...
  • Livia Pila e ca întotdeauna perfect informata. Lucratura lui Radu Irina și a amaritului de Coman Cristi a fost dezvaluita! Numai ca nici unul nici altul nu știu ce e aia rușine.
  • Coman minte. Găinușă nu mai e agreat de Irina Radu așa că nu va mai avea nici urmă de emisiune. Pedegista s-a opintit in chip si fel ca sa scape de el. Le cerea celor de la Stiri sa facă Editii speciale ca să nu ii difuzeze lui Găinușa Stirile de miine Cum să va spună Coman adevărul cind el e sub papucul Irinei Radu care l-a cules de pe stradă si i-a dat o piine?

Trimite un comentariu