Skip to main content

LISTA. Netflix, peste 430 de filme şi seriale subtitrate în română, la un an de când a intrat în România

 
LISTA. Netflix, peste 430 de filme şi seriale subtitrate în română, la un an de când a intrat în România

La aproape un an de când Netflix a intrat în România, peste 400 de titluri de pe platformă au şi subtritrări în română. Este vorba despre zeci de filme şi seriale din lista de producţii Netflix.

Publicitate

Netflix anunţă în fiecare lună seriale şi filme noi pe platformă. Fiţi la curent cu noutăţile, pe acest link

Citeşte şi: La ce seriale se uită românii pe Netflix

Paginademedia.ro prezintă în continuare lista serialelor şi filmelor de pe Netflix care sunt traduse în limba română.

Printre titlurile de seriale se numără Orange is The New Black, Stranger Things, Black Mirror, Sherlock, Gilmore Girls, Glitch, The OA, Sense 8, Chewing Gum, Hannibal, Black List, Haters Back Off, Outlander, Elementary, Daredevill, Dexter, Weeds, Better Call Saul, Pretty Little Liars, How to get away with murder, The Good wife, The Crown, Vikings, Vampire Diaries, Gossip Girl.

Citeşte şi Filme Netflix de văzut

La capitolul filme, printre titlurile subtitrate se numără seria Lord of The Rings, Back To teh Future, I am Legend, Hangover, Yes Man, V for Vendetta, Inception, Man of Steel, Ocean`s eleven.

GALERIE FOTO. Filme şi seriale traduse în română, pe Netflix, în ianuarie 2017

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Grosu Nicu Grosu
    Vreau filme Netflix, deoarece le consider cele mai bune.
  • Marius Calin Marius Calin
    Faina lista de seriale, am mai bagat si eu cateva pe to watch list :D
  • Agatha Agatha
    Salutare! Din pacate Netflix a scos complet subtitrarile in romana - nici unul dintre filmele/serialele listate in articol nu mai exista subtitrare in limba romana (cel putin la mine in cont nu mai apare). Aveti ceva informatii de la Netflix despre asta - au de gand sa se retraga din Romania?
  • Liviu Liviu
    :)))) tare mă tem că voi ăștia care aveți televizoare Smart și etc ,habar n aveți să le butonați ! Le ați luat și voi sa fiți în rând cu lumea ,dar habar n aveți pt ce sunt butoanele de la telecomanda ! Subtitrările merg pe orice televizor atât timp cât netfixul se poate instala și se pot vizualiza filmele. Numai fiți atât de încuiati că mă doare capul când vând lume atât de limitată !
  • Sal Sal
    Încercați streaming de pe android , merge100%.
  • Catalin Catalin
    Unde sunt subtitrarile? Am un tv samsung si nici un film din titlurile de mai sus nu are subtitrare in romana...
  • Mihai Dobre Mihai Dobre
    Eu am gasit o metoda ieftina aici https://goo.gl/W6oHr1 de a accesa Netflix SUA versiunea full, cu show-uri in 4K se vad superb pe TV-ul UHD
    Folosesc abonamentul gigabit RCS-RDS, uploadul si downloadul cu VPN-ul activat merg aproape ca in retea si pot accesa varianta USA pe toate dispozitivele posibile.
  • Nedelcu Nedelcu
    Pace!
    Si, va rog, cum/ce accesez sa pot urmari un film?
    Multumesc.

    Best regards.
  • Man Man
    Am verificat si nu am gasit nici un film subtitrat in romana
  • Andrei Andrei
    Sorin, eu am subtitrare pe LG si nu am pe Philips :) Problema la philips e ca nu isi fac update la aplicatie. Aplicatia e 2014 dated la fel ca tv-ul. In 2014 nu era niciun film subtitrat in ro si d-aia nu apare in continuare. Tu daca ai LG poti face update la aplicatie si cred ca se rezolva. La Philips insa nu exista customer care nu exista nimic. Ii doare fix undeva :)
  • ADRIAN MITROI ADRIAN MITROI
    Nu stiu ce e atat de complicat sa subtitreze toate filmele. Exista o gramada de firme si persoane care vor de munca sa traduca pe aici. Probabil ca netflix asteapta ceva...
  • Sorin Sorin
    Catalin, au subtitrare filmele dar probabil unele aplicații nu le văd! Eu în sufragerie am subtitrări pe philips dar în dormitor pe Lg nu ,aceleași filme!
  • Sorin Sorin
    Nu înțeleg ce se întîmpla! La aceleași filme pe tv philips am subtitrare pe Lg nu !
  • Cata Cata
    Am incercat vreo 4 titluri. Nici unul nu are subtitrare . ex the crown. Nu mai scrieti. Ce pot sa cred? Afisati info neverificate si neadevarate ?
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    @Mira, am verificat, la noi are

Trimite un comentariu

sus