Skip to main content

Aneta Sîngeorzan se întoarce în televiziune. Va fi pe post la B1 TV

 
Aneta Sîngeorzan se întoarce în televiziune. Va fi pe post la B1 TV
Aneta Sîngeorzan. Sursa foto: pagina de Facebook

Revenire. Aneta Sîngeorzan revine în televiziune după ce în vara anului trecut a părăsit Realitatea TV. Ea vine la B1 TV, pe weekend, potrivit unui anunț al acesteia, postat pe pagina de Facebook.  

„Mă întorc în televiziune. După mai bine de jumătate de an de pauză, revin pe micile ecrane. Sunt onorată să fac parte, de câteva zile, din colectivul B1 TV. Vă aştept în weekend, în special pe cei care, în toată această perioadă, nu m-aţi uitat şi mi-aţi trimis zeci de mesaje de "come back", a scris jurnalista pe Facebook.

Publicitate

Ce va face, exact?

Prima apariție pe post, la B1 TV, va fi vineri, la jurnalul de la ora 23.00.

Aneta Sângeorzan va prezenta, în fiecare weekend, jurnalele amiezii și cele din Prime-Time. Totodată, va fi fi și moderatoare, în intervalul de telk-show dintre orele 16.00 și 17.00.

Carte de vizită:
  • 2008 - reporter, apoi producător general și prezentator al stației Realitatea TV Bistrița
  • După doi ani, a venit la București, ca reporter.
  • A prezentat jurnale în weekend, apoi matinalele postului, timp de trei ani, alături de Cătălin Fumuru și apoi de Dorin Chioțea. În iunie 2016, ea a părăsit Realitatea TV, spunând că se va ocupa de „un proiect personal”.
  • După plecarea de la Realitatea TV, a colaborat cu Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, în calitate de coordonator al serviciului de marketing, comunicare și organizare de evenimente. 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu