Skip to main content

Campanie în The New York Times: „Ai experimentat corupția din România? Spune-ne povestea”

 
Campanie în The New York Times: „Ai experimentat corupția din România? Spune-ne povestea”

FĂRĂ PRECEDENT. Publicația americană New York Times caută povești de corupție din România. În contextul ordonanței Guvernului, de modificare a codurilor penale, The New York Times, unul dintre cele mai puternice ziare americane, lansează o campanie neobișnuită

Caută oameni, victime sau martori, ai unor fapte de corupție din României. Apelul a fost lansat pe site-ul publicației, scris atât în limba engleză, cât și în română.

Publicitate

„The New York Times vrea să colecteze mărturii din partea românilor care au simțit efectele corupției. În ce fel vă afectează coruția viața? Ați fost victimă sau martor la fapte de corupție la servici sau în timpul liber, la medic, în educație sau în alte domenii? Este posibil să vă folosim mărturiile într-un articol viitor.”, spun jurnaliștii de la The New York Times. 

În același articol apare și un formulare, pe care cititorii îl pot completa și povesti astfel de experiențe. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu sut o victima a coruptiei. I-au furat mafiotii nominalizarea lui Bernie Sanders pe care il sprijineam eu. mafiotii astia au raspnadit multe minciuni despre Sanders - de exemplu, ca ar fi evreu antisemit ('Bernie Sanders Is Jewish, but He Doesn’t Like to Talk About It', NY Times, Feb 24, 2016).
  • Eu sunt un pensionar care mă confrunt cu mafia justiției române. Din 2003 mă judec cu justiția iar în anul 2015 am fost evacuați din apartamentul in care stăteam 7 adulți și 3copii. Deși am toate actele doveditoare că este un abuz justiția nu a ținut niciodată cont de aceste dovezi. Am acte care arată clar că m-am Judecat cu o asociație de locatari inexistentă si am fost evacuat în urma unei expertize contabile făcută după nu știu ce acte contabile. Cu stimă aștept să fiu contactat telefonic la numărul 0773861399 întrucât de 1 an și 4luni stau pe unde apuc.

Trimite un comentariu