Skip to main content

Confruntarea culinarelor. MasterChef contra Chefi la Cuțite, sezoane noi de astăzi

 
Confruntarea culinarelor. MasterChef contra Chefi la Cuțite, sezoane noi de astăzi

Pro TV și Antena 1 își lansează de astăzi grilele de „primăvară”. Cele două posturi încep cu cooking-show-urile, MasterChef și Chefi la Cuțite. Ambele debutează de la ora 20.30. 

MasterChef revine la Pro TV după un an de absență (emisiunea n-a mai avut sezon nou în toamnă, așa cum era de obicei). Show-ul culinar al Pro-ului revine cu un juriu nou, dar și altfel de preselecții. 

Publicitate

Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu sunt noii jurați ai MasterChef, care vin în locul lui Adi Hădean, Chef Foa și Patrizia Paglieri (cine sunt noi jurați MasterChef, AICI). 

Șeful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, în luna august despre schimbarea juriului MasterChef: „Simțeam că trebuie să împrospătăm ceva în format. Prin noul juriu, ne-am propus să ne asigurăm că avem în show experții în materie de pe piață, autorități în domeniu. Este sănătos să mai schimbi din când în când.” (Interviul pe larg, AICI). 

REGULI NOI.  Schimbare majoră în formatul show-ului. Faza preselecțiilor se modifică total. Dacă până acum concurenții erau obișnuiți să își prezinte preparatele gata făcute în fața juraților pentru a obține șorțul și a se califica în următoarea etapă, de data aceasta lucrurile vor sta diferit.

Noile „preselecții” se vor face sub forma unui duel, pe echipe. Concret, la înscrierea în show, concurenții și-au declarat „categoriile”de produse preferate. Concurenții vor fi grupați pe categorii (carnuri, pește, paste etc) și vor găti în fața juraților preparatul la care se pricep cel mai bine.

Chefi la cuțite revine cu sezon nou, produs de Mona Segall

Cooking show-ul Antenei 1 revine cu un nou sezon, pe același tronson de anul trecut. De notat că, în toamnă, fără un alt show culinar pe interval Chefi la cuțite a fost în mai multe rânduri lider de audiență, depășind Pro TV și Kanal D. 

Show-ul ajuns la sezonul al treilea îi are în centru pe aceiași chefi Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Cei mai constipati Chefi la MasterChef, au schimbat si regulile, se alinta la gustat. Ma uit la chefi la cutite
 • Expert, vorbesti numai prostii. Patrizia facea tot Masterchef-ul din ulimii doi ani, este foarte carismatica , se potrivea rolului si este o bucatareasa priceputa!
 • Patrizia merge, în ultima vreme, pe la Antene ori la Kanal D.
  Nu mai are nicio treabă cu Pro TVul.
  Pentru bani, totuși, nu se poate ști ce ne aduce viitorul...
 • Hadean, Foa si Patrizia Paglieri au fost inlocuiti pentru ca sezonul trecut au pierdut anumite episoade pe national si chiar urban in fata Kanal D! Cum la Protv se doreste numai profesionalism, credeau ca vor da lovitura cu acesti "bucatari" insa s -au inselat amarnic! Patrizia ar putea dansa insa in noul show de dans!
 • Masterchef pierde din cauza juratilor. Cei mai slabi de pana acum, pana si Italianca si cu Chef Foa aveau mai multa carisma. Iar Răzvan Exarhu strica cel mai mult.
 • Am urmărit în ”reprize” Master Chef-ul...n-au nici un pic de carismă bucătarii.
  Care or fi. Chiar și cei de la showul cu dulciuri erau mai drăguți. Nu poți rezista mai mult de un sfert de oră la noul Master Chef.
 • Nu cred ca se pune problema castigatorului! chefi la cutite va fi lider lunea si martea, in duelul cu Masterchef. ProTV a facut mai multe greseli: - Bake off si Survivor au fost doua formate nepotrivite pentru Romania, cu audiente mult sub media ProTV in Prime Time., iar telespectatorii ProTV obisnuiti cu cooking show lunea si martea, au mutat pe chefi la cutite si e aproape imposibil sa ii faci sa mai revina. - Dupa ce timp de doua sezoane ai obisnuit telespectatorii cu noul juriu si audientele au fost bune, sa te apuci sa schimbi toti juratii si sa macelaresti auditiile Masterchef, mi se pare o mare prostie. Patrizia trebuia inlocuita, dar Adrian Hadean si Chef Foa ar fi trebuit mentinuti.
 • START SEZON PE FACEBOOK LIVE.
  Chefi la cutite - Peste 28.000 de vizualizari si peste 1,200 like's
  MasterChef - Peste 4.000 de vizualizari si 151 like's

  Ambele pagini au sub 260.000 de aprecieri.
  Chefii = +253.630
  MasterChef = +229.370
 • Eu zic ca Pro primeste bataie de la Antena.

  Chefi la cutite a avut audiente mai mari in toamna decat orice alt sezon MasterChef

Trimite un comentariu