Skip to main content

Confruntarea culinarelor. MasterChef contra Chefi la Cuţite, sezoane noi de astăzi

 
Confruntarea culinarelor. MasterChef contra Chefi la Cuţite, sezoane noi de astăzi

Pro TV şi Antena 1 îşi lansează de astăzi grilele de „primăvară”. Cele două posturi încep cu cooking-show-urile, MasterChef şi Chefi la Cuţite. Ambele debutează de la ora 20.30.

Publicitate

MasterChef revine la Pro TV după un an de absenţă (emisiunea n-a mai avut sezon nou în toamnă, aşa cum era de obicei). Show-ul culinar al Pro-ului revine cu un juriu nou, dar şi altfel de preselecţii.

Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu sunt noii juraţi ai MasterChef, care vin în locul lui Adi Hădean, Chef Foa şi Patrizia Paglieri (cine sunt noi juraţi MasterChef, AICI).

Şeful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, în luna august despre schimbarea juriului MasterChef: „Simţeam că trebuie să împrospătăm ceva în format. Prin noul juriu, ne-am propus să ne asigurăm că avem în show experţii în materie de pe piaţă, autorităţi în domeniu. Este sănătos să mai schimbi din când în când.” (Interviul pe larg, AICI).

REGULI NOI. Schimbare majoră în formatul show-ului. Faza preselecţiilor se modifică total. Dacă până acum concurenţii erau obişnuiţi să îşi prezinte preparatele gata făcute în faţa juraţilor pentru a obţine şorţul şi a se califica în următoarea etapă, de data aceasta lucrurile vor sta diferit.

Noile „preselecţii” se vor face sub forma unui duel, pe echipe. Concret, la înscrierea în show, concurenţii şi-au declarat „categoriile”de produse preferate. Concurenţii vor fi grupaţi pe categorii (carnuri, peşte, paste etc) şi vor găti în faţa juraţilor preparatul la care se pricep cel mai bine.

Chefi la cuţite revine cu sezon nou, produs de Mona Segall

Cooking show-ul Antenei 1 revine cu un nou sezon, pe acelaşi tronson de anul trecut. De notat că, în toamnă, fără un alt show culinar pe interval Chefi la cuţite a fost în mai multe rânduri lider de audienţă, depăşind Pro TV şi Kanal D.

Show-ul ajuns la sezonul al treilea îi are în centru pe aceiaşi chefi Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus