Skip to main content

Ziaristul Cristian Vasilcoiu, consilierul Liei Olguţa Vasilescu. Ce spune jurnalistul

 
Cristian Vasilcoiu - Foto: Profit.ro
Cristian Vasilcoiu - Foto: Profit.ro

Jurnalistul Cristian Vasilcoiu iese din presă. El este noul Consilier al ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. Vasilcoiu se ocupă de partea de comunicare şi coordonează activitatea Biroului de Presa al Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Vasilcoiu a declarat: „După 17 ani în presă, consider că este o provocare să lucrez şi de cealaltă parte a "baricadei". Cu atât mai mult cu cât merg să lucrez cu un ministru care a fost, el însuşi, ziarist. Nu ştiu dacă foarte multa lume ştie, dar Lia Olguţa Vasilescu şi-a început, ca şi mine, cariera în presă. Cum a fost prima mea şefa, iată că a ajuns să fie şi ultima.”

CARTE DE VIZITĂ. Jurnalistul Cristian Vasilcoiu lucrează în presă de la începutul anilor 2000, mai întâi ca reporter în presa locală de la Craiova, la Cuvântul Libertăţii, Jurnalul de Oltenia şi corespondent local pentru Jurnalul Naţional. În 2006, el a devenit jurnalist la Gardianul, urmând ca un an mai târziu să treacă la Adevărul, iar după doi ani, în 2008, devine reporter la Evenimentul zilei.
În 2012, Cristian Vasilcoiu a trecut de la presa scrisă, la televiziune, când a început la Realitatea TV. Tot la Realitatea TV el a făcut pentru scurt timp şi o emisiune despre justiţie, În ultimă instanţă. A mai lucrat la B1 TV, tot reporter, Libertatea şi Profit.ro.

În ultima an, Vasilcoiu a fost reporter de investigaţii la emisiunea România furată de la Digi 24, post pe care l-a părăsit la începutul acestui an.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DIA DIA
    Bravo. Daca au comunicator bun, poate intelegem si noi cumva ce si de ce se intampla. Pentru cei afectati este bine, si pentru jurnalist este bine. Cand ai trecut de o varsta, parca nu mai ai chef sa stai drepti la moftul oricarui patron de presa.
  • ileana ileana
    Hooooo Vasilcoiule !
  • Oana Oana
    o sa stea cu tigarea in mana si cu berea la rece ...trai nenica
  • Gogaie Gogaie
    Pacat! Un ziarist excelent cu viziuni de dreapta sa sara in barca penalilor de stanga...

Trimite un comentariu

sus