Skip to main content

CTP, despre fragmentele cu el preluate de RTV: Manipularea e ordinară. Ei iau ce le convine

 
CTP, despre fragmentele cu el preluate de RTV: Manipularea e ordinară. Ei iau ce le convine

Cristian Tudor Popescu reacţionează după ce postul România TV a preluat bucăţi din intervenţiile pe care jurnalistul le-a avut la Digi 24.

Publicitate

“Printre minciuni delirante la adresa Republicii – suntem finanţaţi de SRI şi, totodată, avem milioane de euro datorii –, canalul Ghiţă TV strecoară câte o poză a subsemnatului şi mă prezintă ca şi cum aş vorbi pentru ei”, scrie Cristian Tudor Popescu într-un P.S. la un articol de pe Republica.ro

Jurnalistul continuă:

"Manipularea e ordinară, cum se face la Guiţă TV: se ia un fragment audio care le convine din ce spun pe alte posturi TV şi se sugerează că aş fi intervenit telefonic în curgerea agitată a lăturilor pe ecranul lor.

Îi previn şi îi rog pe cititorii Republicii să nu ia în seamă nicio „apariţie” a lui „CTP” la RTV – nu am cum să stau de vorbă cu nişte guri de canal."

Un exemplu de marţi: “Să mai luăm un punct de vedere de la editorialistul Cristian Tudor Popescu”

Marţi după amiază, România TV a preluat un fragment din declaraţiile lui CTP de la Digi 24.

“O să mai luăm un punct de vedere de la editorialistul Cristian Tudor Popescu”, a anunţat la România TV moderatorul Radu Şerbănescu. “Haideţi să vedem ce spune şi revin la dvs”, a continuat el, fără a menţiona că secvenţele sunt de la alt post. Doar pe ecran era scris Sursa Digi 24.

România TV a preluat doar o bucată din comentariul lui CTP despre discursul preşedintelui Klaus Iohannis, cea în care vorbea de faptul că Klaus Iohannis nu s-a adresat şi votanţilor PSD. România TV a omis prima parte a comentariului lui CTP, cea în care făcea referiri apreciative legate de discursul lui Klaus Iohannis.

Nu este prima dată când jurnalistul îşi exprimă nemulţumirea legată de modul în care România TV îi preia comentariile. În urmă cu două săptămâni, s-a exprimat public la Digi 24. Răspunsul lui Prelipceanu: departamentul juridic al Digi 24 lucrează.

La momentul respectiv, Digi 24 nu a răspuns solicitării Paginademedia.ro legate de subiect. Astăzi, pănă la ora redactării articolului, Cosmin Prelipceanu nu a putut fi contactat.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Oare pentru asa ceva intr-o tara civilizata, cam cat ar fi trebuit sa plateasca vinovatii? La noi, CNA? Vreo mustrare. Cred ca CTP s-ar umple de bani daca ii da in judecata.

Trimite un comentariu

sus