Skip to main content

Dan Andronic l-a dat în judecată pe Mălin Bot. Îi cere daune morale

 
Dan Andronic l-a dat în judecată pe Mălin Bot. Îi cere daune morale

Dan Andronic, proprietarul Evenimentul zilei, îl acţionează în judecată pe Mălin Bot.

Publicitate

Andronic a depus pe 16 februarie o acţiune la Judecătoria Sectorului 1, având ca obiect „pretenţii daune morale”.

Contactat de Paginademedia.ro, patronul EVZ nu a dorit să precizeze cauza deschiderii acţiunii şi nici suma pe care i-o cere lui Mălin Bot. „Nu vreau să comentez nimic, merg doar pe instanţă”, a precizat Dan Andronic.

Totodată, Mălin Bot a spus pentru Paginademedia.ro că nu cunoaşte obiectul procesului.

Mălin Bot:

„Opinia mea este că Dan Andronic prin această acţiune execută mai departe comenzile mafiei politice, de altfel el fiind şi inculpat într-un dosar DNA. De altfel, eu, de când am plecat de la EVZ, în mod constat prin diverse acţiuni, a încercat să mă denigreze şi să mă intimideze.

Acest proces nu e nimic altceva decât o continuare a lucrurilor pe care le-a făcut până acum şi mă aşteptam să facă asta, pentru că am spus adevăruri foarte grave despre el, despre parteneriatul lui media penal cu inculpatul fugar Sebastian Ghiţă. Am să explic şi eu în instanţă cum Luminiţa Cohalmi, şefa postacilor Elenei Udrea, cum ştergea comentariile cititorilor EVZ.ro de pe site.

Am încredere totală în justiţie şi sunt convins că instanţa de fond şi instanţa ulterioară vor da nişte sentineţe juste şi corecte. Dincolo de toate acestea, rămâne o stare de fapt, simplă şi incontestabilă: un mogul de presă trimis în jduecată de DNA în dosare cu prejudiciii de zeci de milioane de euro hărţuieşte în instanţă un amărât de ziarist lăsat pe drumuri de mafia politică.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gabriel gabriel
    Nu stiu despre Dan Andronic. A fost consilier al lui bombo, al lui base, s-a plimbat prin cercurile puterii, dar ce-a scris era mereu de bunsimt. Despre Bot imi aduc aminte 2 lucruri: 1. raspundea la posturile articolelor lui doar la cei care-l aprobau (pe ceilalti ii arunca in derizoriu, ironiza, sau pur si simplu banna), 2. atitudinea pur si simplu extremista, caraghioasa, anti-romaneasca din cazul familiei Bodnariu. Ma intreb daca nu cumva bot este si el ***...***
  • Hydra Hydra
    Pe Mălin Bot nu l-a pus nimeni să lucreze pentru ”media penală”, ci a ales singur această cale. Nu l-a obligat nimeni să facă ce-a făcut, iar de era drept ca scândura și tare ca muntele, atunci putea lucra privat. După ce a lins din borcanul abundenței, acum Mălin Bot se dă feciorelnic. Tardiv fiule, tardiv. ***
  • ziaristii lu' peste ziaristii lu' peste
    Adevarul este ca trebuie sa fii orb ca sa nu vezi cum Andronic, omul ce si-a schimbat stapanii politici mai des decat sosetele, si-a schimbat atitudinea fata de DNA dupa ce a devenit inculpat. Mai ales cand Ghita a inceput sa toarne cam cum se faceau aranjamentele lui Ponta cu Udrea si Basescu.
    Mie imi este greata cand vad cum in Evz. scuipa tot ceea ce a lins inainte, cum pozeaza in obiectiv, cum apara renumita OUG 13 de care ar fi beneficiat si el si neamul marinarului.
    Tot ceea ce citim despre el ne contureaza imaginea unui "combinator", de aceea chiar fara a stii de la ce s-a luat cu Bot, as merge pe mana fostului jurnalist Evz.
  • geo geo
    Care-i jurnalistul ”amărât” ?
    Că eu nu-l cred...
  • Petru Petru
    ***
  • Noapteamintii Noapteamintii
    Asta e noaptea mintii. Un smecher ca Andronic, omul lui Nastase, omul lui Tariceanu, omul lui Oprea, omul lui Ghita si Udrea, cu atatea probleme penale vrea sa distruga un ziarist amarat pentru ca a refuzat sa-i faca jocurile. Astia chiar se cred stapani de *** si vor sa dea un exemplu altor ziaristi sa nu indrazneasca sa-si mai ceara libertatea. E scandalos.
  • Brutus Brutus
    Ce-mi place când fostele *** băsiste se încaieră intre ei. Dacă și-ar lua *** ar fi, un adevărat spectacol.

Trimite un comentariu

sus