Skip to main content

EXCLUSIV. Surprize, suprize la emisiunea de dans de la Pro TV. Andreea Marin, în juriu

 
EXCLUSIV. Surprize, suprize la emisiunea de dans de la Pro TV. Andreea Marin, în juriu

EXCLUSIV. Emisiunea de dans de la Pro TV le va aduce pe TV, în același program, pe cele mai titrate prezentatoare de televiziune din România.

Publicitate

Potivit informațiilor Paginademedia.ro, din juriul show-ului de dans va face parte Andreea Marin, fosta prezentatoare a emisiunii Surprize, Surprize. Programul de pe Pro TV va fi prezentat de Mihaela Rădulescu.

Până la ora redactării articolului, atât oficialii Pro TV, cât și Andreea Marin, nu au putut fi contactați.

Pro TV a achiziționat recent formatul Dancing with the stars, ce va fi prezentat de Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka, în această primăvară. Amintim că formatul a fost, timp de un sezon, și la Antena 1, produs de Mona Segall (cea care a produs și formatul Dansez pentru tine la Pro TV), însă cu rezultate slabe în audiențe.

Show-ul este o competiție de dans între 12 perechi formate din dansatori profesioniști și celebrități. Cuplurile se întrec live în fiecare ediție a show-ului și prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiție.

Până acum, postul a anunțat trei dintre cei 12 concurenți ai show-ului: Marius Manole, luptătorul MMA Sandu Lungu și creatoarea de modă Dana Budeanu (bună prietenă a Mihaelei Rădulescu).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca Marin e in juriu, Raduleasca prezinta, atunci o s-o vedem si pe Lavinia Parva intre vedetele dansatoare ? :)))))
  • Tocmai ce am vazut pe ProTv un promo la un casting la un talent show cu copii.. Ce emisiune se pregătește?
  • @mila, Te-am intrebat eu ceva? Te bagi in seama ca musca-n ... Aici se comenteaza stiri media, nu aberatiile scrise de un individ cu mintea unui copil de clasa aII-a
  • Mai bine prezenta Andreea Marin emisiunea, nu raduleasca si cabral.

    O sa fie un esec total, romanii nu mai gusta dansul, mai ales ca nu e nimic lacrimogen. E ca la Antena.. sa dai SMS pentru vedetele preferate de producator:)), iar la final sa castige cineva din trust, a.î. BANII sa ramana in familie
  • Expertule, daca e sa o luam asa, nimeni nu e potrivit pt acest format! Cu adevarat valorile Romaniei( Nadia Comaneci, Angela Gheorghiu) nu se baga la asa ceva! Nu li se merita! Nu stiu cine se va ocupa de partea tehnica, dar Mihai Petre, nu cred.
  • Dupa Mihaela Radulescu, inca o alegere gresita pentru acest show! Pare ca cineva vrea sa sifoneze niste bani cu acest show. Eu cred ca Dancing With The Stars va fi un esec chiar mai mare ca Supravietuitorul! Dupa ce ai suprasaturat piata cu acest gen de format timp de 14 sezoane, iar ultimul sezon Dansez pentru tine a gafait la concurenta cu filmele de doi lei de pe antenuta 1, ar fi trebuit sa lasi acest gen de format sa se odihneasca inca ceva ani.

Trimite un comentariu