Skip to main content

Ionela Năstase a plecat de la România TV. Şi-a deschis o firmă de PR

 
Ionela Năstase a plecat de la România TV. Şi-a deschis o firmă de PR

Jurnalista Ionela Năstase a plecat de la România TV, după cinci ani în care a fost realizatoare. Ultima emisiune pe care a prezentat-o a fost cea din 20 ianuarie.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, după 20 ianuarie, Ionela Năstase a ales să plece în concediu, după care nu a mai revenit la postul controlat de Sebastian Ghiţă.

"Am devenit propriul meu şef într-o firmă de comunicare şi PR", a scris Ionela Năstase într-o postare pe blog, prin care îşi anunţă plecarea. Firma Ionelei Năstase se numeşte Admirabil PR.

Contactată de Paginademedia.ro, Ionela Năstase nu a detaliat motivele deciziei de a pleca de la România TV. "Ceea ce aveam de spus am scris pe blog", a menţionat ea.

Ionela Năstase are o experienţă de peste 20 de ani de presă. A lucrat la Jurnalul Naţional, apoi la Antena 1 (până în 2008) şi la Realitatea TV. S-a întors în grupul Intact în 2010 (după cum Paginademedia.ro a scris aici), la Antena 3. Doi ani mai târziu, a trecut la România TV.

Este a doua plecare de la România TV din ultimele luni. La mijlocul lunii decembrie, Paula Rusu a decis să plece de la postul TV "pentru nişte fapte bune pe care intenţionez să le fac. Am nişte proiecte legate de sănătate şi de combaterea tuberculozei pe care le vreau să le duc la capăt".

De notat că în timpul emisiunii Paulei Rusu s-a redifuzat şi intoxicarea cu Anonymous (că Soroş ar fi fost în spatele tragediei de la Colectiv), subiect recent penalizat de CNA.

Postarea Ionelei Năstase de pe blogul personal:

"Scriu aceste rânduri pentru că le sunt, cumva, datoare acelor oameni care mi-au ţinut companie, seară de seară, în faţa televizorului şi, de ceva vreme deja, mă întreabă de ce nu mai apar.

La începutul anului, am luat o pauză de reflecţie. După cinci ani la acest post, am simţit, mai mult decât oricând, că e momentul pentru o reconfigurare de traseu pentru mine. Închei, aşadar, acest capitol din viaţa mea. Au fost cinci ani cu bune şi rele, perioadă în care mi-am făcut noi prieteni, am cunoscut mai bine lumea politică, am legat relaţii amicale cu oameni de calitate şi am descoperit noi oportunităţi.

Un proiect important, de suflet, mă aşteaptă acum. Sper să-l duc la bun sfârşit.

În plus, am devenit propriul meu şef într-o firmă de comunicare şi PR. Aviz, amatorilor!"

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gina Gina
    Dupa *** la rtv....Cu polonicul!
  • Ciuha Ciuha
    Numai asta nu isi facuse firma de PR! :)))
  • Dorin Ghione Dorin Ghione
    Stiu ca nu realizatorii fac politica editoriala a posturilor TV, dar cred ca Ionela Nastase merita sa evolueze in alt mediu. Felicitari pentru curajul pe care l-a avut de a pleca din acel loc. Sunt convins că se va descurca indiferent oriunde se va duce. Peste tot e nevoie de oameni profesionisti. Ii doresc mult succes!

Trimite un comentariu

sus