Skip to main content

Netflix retrage în Germania o reclamă șocantă pentru serialul Santa Clarita Diet

 
Netflix retrage în Germania o reclamă șocantă pentru serialul Santa Clarita Diet

Un panou publicitar controversat pentru serialul Netflix, Santa Clarita Diet, a fost retras în Germania, fiind prea șocant. Reclama care promovează cel mai nou serial în care joacă Drew Barrymore a atras numeroase plângeri de la trecătorii care au catalogat-o drept „dezgustătoare”.

Publicitate

Panoul uriaș postat pe o clădire cu cinci etaje, prezenta un deget retezat, frumos feliat, precum un cremwurst, și „asortat” cu ketchup.

Campania pentru comedia neagră lansată de Netflix la începutul acestei luni, are mai multe declinări, creații în care sunt folosite și alte organe. Potrivit AdWeek, campania poartă semnătura unei agenții din Los Angeles, însă nu se știe dacă și panoul din Germania a fost creat tot de ei.

Reprezentanții agenției, despre campania pentru Santa Clarita Diet: „Ni s-a cerut, pentru comedia Netflix, o campanie care să le prezinte privitorilor noul serial, o campanie cu un mesaj deopotrivă distractiv și șocant.” 

„De aici, a venit ideea de a parodia reclamele unor cunoscute lanțuri de fast food într-un mod care să atragă atenția - zombie twist”

GALERIE FOTO. Campania Santa Clarita Diet

Detalii despre serialul Netlix, Santa Clarita Diet AICI

 


 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu