Skip to main content

Florin Călinescu, ironii cu „graţieri” şi „condamnări”. Românii au talent începe în două săptămâni.

 
Florin Călinescu, ironii cu „graţieri” şi „condamnări”. Românii au talent începe în două săptămâni.

Sezonul şapte al show-ului Românii au talent va lua startul peste două săptămâni. Show-ul jurizat de Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Florin Călinescu va începe pe 17 februarie, de la ora 20.30, la Pro TV.

Publicitate
„Odată cu schimbarea politică din toamna anului trecut, după cum se vede, românii au din ce în ce mai mult talent! Noi îi „condamnăm” să nu se mai uite la altă emisiune şi îi „graţiem” să se uite la Românii au talent şi sper să fiţi de acord cu noi la fel de mulţi ca anul trecut”, spune Florin Călinescu, membru în juriul show-ului.

Andi Moisescu a declarat: „Eu cred că ar merita să vedem, înainte de toate, ce ne mai uneşte. Ce spuneţi de talent? Nu ne-a părăsit niciodată, ne-a surprins întotdeauna plăcut, ne-a făcut să zâmbim şi, în mod cert, cu toţii avem cel puţin unul. Iată un motiv serios să ne dăm întâlnire într-un nou sezon Românii au talent.”.

Mihaela Rădulescu: „De fiecare dată, la fiecare început de sezon ne întrebăm dacă mai avem talente, dacă ne vom mai distra. Cred că sezonul ăsta ne-am distrat cel mai tare dintre toate, din două motive: pentru că am avut marfă de calitate şi pentru că îl avem pe Florin într-o formă de zile mari. Nu aş putea descrie în ce fel ne-am distrat la filmări şi cât de mult am râs. Vă las să vedeţi totul din 17 februarie. Va fi un sezon Românii au talent pe care îl veţi ţine minte!”.

Andra a spus depre sezonul 7 Românii au talent: „Urmează un sezon plin de adrenalină. Este incredibil câţi oameni talentaţi pot fi în ţara asta! Veţi vedea numere care vă vor tăia respiraţia şi veţi asculta poveşti care vă vor smulge lacrimi. Noi am trăit intens preselecţiile acestui sezon şi abia aştept să retrăiesc acele clipe când va începe show-ul. Nu voi rata nicio ediţie!”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Multumesc Allex.
  • Eu Eu
    ALX e pe lîngă subiect , cu tot respectul ! Edițiile inregistrate au fost făcute în alte alocații ( Bucuresti , Chisinău,etc.) . Edițiile " live " vor fii în Bucuresti dar nu la Buftea ci ...altundeva ( cunoscătorii știu ) !
  • Allex Allex
    Marian, cel mai probabil 23 februarie, joia, la bataie cu Next Star. Iar "Te provoc la dans", posibil in ultima sambata din februarie.
  • marian marian
    Si vocea junior cand incepe
  • ALX ALX
    Începând de anul asta live-urile se filmează la Buftea iar din 2018 toate productiile Protv revin la Buftea .
  • ALX ALX
    Începând de anul asta live-urile se filmează la Buftea iar din 2018 toate productiile Protv revin la Buftea .
  • mircea mircea
    Live-urile nu se mai filmează la Buftea de vreo două sezoane.
  • AndreasM AndreasM
    Stie cineva daca liveurile se vor filma la Buftea ?

Trimite un comentariu

sus