Skip to main content

MUTARE. Oana Petroff, de la Mindshare, la MediaCom, la un an după anunțul plecării lui Carmen Lixandru

 
MUTARE. Oana Petroff, de la Mindshare, la MediaCom, la un an după anunțul plecării lui Carmen Lixandru
Oana Petroff

Oana Petroff a fost numită pe funcția de CEO al MediaCom Romania, poziție ocupată până anul trecut de Carmen Lixandru, anunță grupul de media.

Inainte de a se alatura echipei MediaCom, Oana Petroff s-a aflat timp de 12 ani la conducerea Mindshare Romania, ambele agenții de media fiind parte a Group M.

Publicitate

În ultimii 3 ani, echipa MediaCom a crescut de la 30 la 44 de angajati si la o cifra de afaceri de aproximativ 46 milioane USD. Printre clienti se numara: P&G, GSK, Doctor Oetker, UniCredit, HBO, anunță compania.

Costin Mihăilă, Managin Director EMEA „Suntem incantati de faptul ca Oana ni se alatura ca CEO al MediaCom Romania. Venind din interiorul GroupM, Oana are avantajul de a intelege cum operam si n-am niciun dubiu ca va intra direct in paine de indata ce va preda toate responsabilitatile de la Mindshare.” 

„Sunt foarte incantata sa ma alatur echipei MediaCom dupa 12 ani extraordinari la Mindshare. Abia astept acest nou inceput, sunt entuziasmata sa lucrez cu echipa de oameni talentati si responsabili care stiu ca exista la MediaCom.”, spune Oana Petroff.

Reamintim că agenția MediaCom România a fost condusă până anul trecut de Carmen Lixandru. În februarie 2016 ea a anunțat că părăsește compania, după cum Paginademedia.ro a anunțat AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu