Skip to main content

Reacţia TVR după sechestrul de 150 de milioane de lei pus pe bunurile televiziunii

 
Reacţia TVR după sechestrul de 150 de milioane de lei pus pe bunurile televiziunii

„Acţiunea ANAF nu afectează activitatea TVR”, spun reprezentanţii televiziunii publice într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro. Reacţia reprezentanţilor postului vine după ce Profit.ro a dezvăluit că ANAF a pus sechestru pe mai multe bunuri ale TVR, inclusiv porţile de la intrările din strada Emil Pangrati, respectiv, Dorobanţi.

Publicitate

Reprezentanţii TVR mai spun în acelaşi punct de vedere că instituţia a primit o alocaţie bugetară ce va acoperi şi datoriile către ANAF ce vor fi achitate „cu prioritate” până la 31 martie.

Reacţia integrală a TVR, în continuare:

Acţiunea ANAF - o procedură care vizează garantarea recuperării restanţelor bugetare ale SRTv, generate de datoriile istorice pe care Televiziunea le-a acumulat - nu afectează activitatea TVR.

Legea bugetului de stat pe 2017, care cuprinde şi alocaţia bugetară destinată Televiziunii Române, menţionează că datoriile Societăţii către ANAF vor fi achitate cu prioritate până la data de 31 martie a.c. După această dată, sechestrul asupra bunurilor TVR urmează să fie ridicat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iana iana
    Creierele rancede de la tvr pregatesc alte ***, gen Eurovision si Cerbul de Aur... ***!
  • johhny bravo johhny bravo
    Hai ma Livia, abia dupa o zi comentezi si tu o stire cu tvr? nimic nu mai e ce-a fost...
  • Livia Pila Livia Pila
    De ce a interzis numita Radu Irina sa se facă publice informațiile legate de sechestru și de demisia lui Orbean?
  • Andrian Andrian
    Dar cum, Petrisor Obaie? Dumneata de asta n-ai auzit?http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-21602568-reprezentantul-propus-guvernul-ciolos-tvr-george-orbean-dat-demisia-spune-despre-televiziunea-publica-datoriile-platite-stat-intreruperea-emisiei-miercuri-seara.htm
    Sau nu se inscrie in budgetul de promovare pe care il incasezi de la TVR?
    Daca esti barbat, tu lasa commentul asta pe site, nu il sterge!
  • Tic Tac Tic Tac
    Bre. Dar aveti voie sa platiti datorii din banii aia ?
    Sau doar gargarisim ...

    Art. 41 din Legea 41/1994 de organizare si functionare a TVR:
    (1) Prin legea bugetara anuala se aproba fondurile de la bugetul de stat, alocate Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de Televiziune pentru acoperirea unor cheltuieli de dezvoltare, pentru achizitionarea de echipamente si piese de schimb radio si televiziune, materiale consumabile necesare desfasurarii activitatii specifice, precum si, integral, fondurile necesare pentru utilizarea statiilor de emisie, a radioreleelor si a circuitelor video si fonice, datorate agentilor economici din sistemul comunicatiilor; pentru asigurarea pazei, ca obiectiv de interes national; pentru achitarea cotizatiilor cuvenite organizatiilor guvernamentale internationale.
    (2) Celelalte cheltuieli se acopera din veniturile proprii.

    Deci intai aduceti de acasa banii furati, ii constituiti ca "venituri proprii" si apoi mai vorbim.

Trimite un comentariu

sus