Skip to main content

SECȚIUNE SPONSORIZATĂ. Ce găsești la Târgului Imobiliar Online: de la garsoniere de 29.900 de euro la apartamente și case de suprafețe mari. Lista ansamblurilor rezidențiale

 
SECȚIUNE SPONSORIZATĂ. Ce găsești la Târgului Imobiliar Online: de la garsoniere de 29.900 de euro la apartamente și case de suprafețe mari. Lista ansamblurilor rezidențiale

Garsoniere de câteva zeci de mii de euro, dar și case și apartamente de peste 100.000 de euro. Ansambluri rezidențiale aproape de centrul orașului, dar și în apropierea Capitalei și în alte orașe din țară.

Mai sunt doar câteva săptămâni de zile până la deschiderea Târgului Imobiliar Online Român - TIOR (1-8 martie 2017), așa că astăzi trecem în revistă tipurile de case și apartamente noi pe care le poți viziona, dar și lista ansamblurilor rezidențiale.

Publicitate

Târgul va fi deschis timp de 8 zile, în perioada 1-8 martie, între orele 10.00 - 20.00. Poți descoperi ofertele ansamblurilor rezidențiale participante în cel mai simplu mod, chiar de la tine de acasă, folosind laptopul, tableta sau telefonul mobil.

Cele mai multe ansambluri rezidențiale care își vor prezenta ofertele în cadrul TIOR se află în București sau în apropierea acestuia, insă vei găsi oferte și în cele mai mari orașe din țară. Prețurile variază în funcție de localizarea amsamblului și de suprafața locuinței.

De exemplu, locuințele din zona centrală a Bucureștiului sunt mai scumpe decât cele aflate la marginea orașului. În plus, în zona de sud a Bucureștiului găsești prețuri mai mici decât în zona de nord. Iată o listă cu tipurile de locuințe disponibile la TIOR și prețurile acestora.

Garsoniere

Cele mai mici prețuri sunt la garsoniere. Cu 29.000 euro poți cumpăra o garsonieră cu o suprafață utilă de 38 metri pătrați in complexul rezidențial Dream Residence, situat în zona de sud a capitalei.

Prețurile cresc spre centru orașului, astfel că o garsonieră cu o suprafață utilă de 34 metri pătrați in complexul rezidențial ISG Residence II - Parcul Carol costă aproximativ 45.000 euro. În același complex, o garsonieră cu o suprafață utilă de 45 metri pătrați costă aproximativ 55.000 euro.

În Brasov, poți cumpăra o garsonieră cu o suprafață utilă de 28 metri pătrați în complexul rezidențial Maurer Residence, situat în apropiere de Coresi Shopping Resort.

Apartamente cu 2 camere

Prețurile încep de la aproape 44.000 euro pentru un apartament cu o suprafață utilă de 54 metri pătrați in complexul rezidențial Dream Residence. Un apartament cu aceeași suprafață utilă costă 69.000 euro în complexul rezidențial ISG Residence II - Parcul Carol și 81.000 euro în ansamblul rezidențial The Park.

În zona de nord a Capitalei, prețurile variază între 61.500 euro + TVA pentru un apartament cu o suprafață utilă de 54 metri pătrați in complexul rezidențial Valletta Residence și puțin peste 100.000 euro pentru un apartament cu o suprafață utilă de 71 metri pătrați in complexul rezidențial UpGround.

Prețurile apartamentelor din Brașov pornesc de la 35.000 euro (suprafață utilă de 42 metri pătrați, în complexul rezidențial Maurer Residence) și ajung la 44.000 euro (suprafață utilă de 57 metri pătrați, în complexul rezidențial Avantgarden 3).

În Cluj-Napoca poți cumpăra un apartament cu 2 camere, în ansamblul rezidențial Gimarom Residence, situat în vecinătatea Centrului Comercial Iulius Mall. Prețul unui apartament cu o suprafață utilă de 77 metri pătrați depășește cu puțin suma de 100.000 euro.

Apartamente cu 3 camere

În cazul apartamentelor cu 3 camere, prețurile în București încep de la 45.000 euro pentru un apartament cu o suprafață utilă de 53 metri pătrați în zona de sud, in complexul rezidențial Dream Residence. Apartamente mai spațioase sunt disponibile în ansamblul rezidențial ISG Residence II - Parcul Carol. Prețul unui apartament este cu o suprafață utilă de 74 metri pătrați depășește cu puțin suma de 100.000 euro.

În zona de nord a Bucureștiului, găsim apartamente și mai spațioase, însă și mai scumpe. În complexul rezidențial UpGround, prețurile pornesc de la 164.000 pentru un apartament cu 3 camere și o suprafață utilă de 86 metri pătrați.

În Brașov poți cumpăra un apartament cu 3 camere la prețul de 55.000 euro (suprafață utilă 71 metri pătrați, în complexul rezidențial Avantgarden 3). Un apartament mai spațios găsești la prețul de 66.000 euro (suprafață utilă 84 metri pătrați, în complexul rezidențial Maurer Residence)

Apartamente cu 4 camere

În București găsești apartamente cu 4 camere la prețul de 155.000 euro (suprafață utilă de 93 metri pătrați, în complexul rezidențial The Park). O altă variantă ar fi ansamblul rezidențial Valletta Residence, în care găsești apartamente cu o suprafață utilă de 113 metri pătrați, la prețul de 110.000 euro + TVA.

În Brașov poți cumpăra un apartament cu 4 camere la prețul de 87.500 euro (suprafață utilă de 105 metri pătrați, în complexul rezidențial Maurer Residence. În Cluj găsești apartamente cu 4 camere începând cu o suprafață utilă de 141 metri pătrați, la prețuri care se apropie de 200.000 euro.

Case

Prețurile caselor din localitățile situate în județele din apropierea Bucureștiului variază foarte mult în funcție de distanța față de oraș. De exemplu, o casă cu 3 camere și o suprafață utilă de 81 metri pătrați costă 79.900 euro în ansamblul rezidențial Good Residence din Balotești. O casă cu 4 camere în același ansamblu costă 89.900 euro și are o suprafață utilă de 100 metri pătrați.

În ansamblul Cerul Vlăsiei poți cumpăra o casă cu 4 camere și o suprafață utilă de 135 metri pătrați cu aproape 100.000 euro. În ansamblul Cereanca Natura găsești case cu 4 camere la 69.900 euro respectiv 79.000 euro (suprafață utilă 86 metri pătrați respectiv 101 metri pătrați).

Participarea la Târgul Imobiliar Online Român - TIOR se face în mod gratuit, în perioada 1 - 8 martie, între orele 10.00 - 20.00, folosind orice device conectat la Internet. În plus, vizitatorii vor putea folosi chat-ul online pentru a adresa eventualele întrebări expozanților, iar arhiva chat-ului oferă posibilitatea, atât expozantului, cât și vizitatorului, să revină la discuțiile anterioare.

GALERIE FOTO.

 

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu