Skip to main content

Tolo: Cetățenii îl plătesc pe ministrul de interne ca să-i găsească pe huligani în piață, nu pe jurnaliști pe Facebook

 
Tolo: Cetățenii îl plătesc pe ministrul de interne ca să-i găsească pe huligani în piață, nu pe jurnaliști pe Facebook

Cetățenii îl plătesc pe ministrul de interne ca să-i găsească pe huligani în piață, nu pe jurnaliști pe Facebook, spune Cătălin Tolontan, într-o declarație acordată Paginademedia.ro.

Răspunsul lui Tolontan vine după ce, astăzi, ministrul de interne menționat mai multe nume de jurnaliști și persoane publice, despre care a „remarcat susținerea protestelor de stradă pe rețelele sociale”: Mircea Marian, Emilia Șercan, Ovidiu Vanghele, Robert Turcescu, Lucian Mândruță, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Cătălin Tolontan.

Publicitate

Ideea ministrului că jurnaliștii au scos oameni în stradă e, spune Tolontan, o „insultă la adresa cetățenilor” și „proba unei concepții a Guvernului prin care îi infantilizează pe români.”

Reacția lui Cătălin Tolontan, pentru Paginademedia.ro:

Cetățenii îl plătesc pe ministrul de interne ca să-i găsească pe huligani în piață, nu pe jurnaliști pe Facebook. Cât despre ideea că cineva îi poate scoate pe oameni în piață, asta este o insultă la adresa lor, a cetățenilor și proba unei concepții a Guvernului prin care îi infantilizează pe români.

În realitate, oamenii au propriile speranțe, probleme, idealuri și nevoi și ce scrie un simplu jurnalist precum Tolontan e ultima lor problemă.

VEZI AICI Declarația ministrului interne și înregistrarea VIDEO a declarației, dar și reacțiile altor nume de pe listă – Lucian Mîndruță, Emilia Șerva, Ovidiu Vanghele, aici.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Astia sunt romanii frumosi pe care unii i-au vrut probabil morti, ca in 1989.
    https://www.youtube.com/watch?v=8JlIBRXLM2s

    Intotdeauna de vina sunt altii care nu te lasa sa iti faci de cap in tara tuturor. Cu jurnalistii manipulatori cine si ce va face insa ?

Trimite un comentariu