Skip to main content

Agerpres, partener unic pentru vizita Prinţului Charles în România. Unde merg ziariştii Agerpres şi unde are acces restul presei

 
Agerpres, partener unic pentru vizita Prinţului Charles în România. Unde merg ziariştii Agerpres şi unde are acces restul presei

Agenţia Agerpres va fi partener media unic al Ambasadei Marii Britanii, la vizita Prinţului Charles în România. Practic, toată comunicarea Ambasadei despre vizită se va face exclusiv pe baza materialelor furnizate de reporterii Agerpres.

Publicitate

Presa va avea acces la anumite evenimente, însă nu total.

Ce va face Agerpres şi până unde va putea merge restul presei, în continuare:

Alex Giboi, directorul Agerpres, explică pentru Paginademedia.ro:

“Agerpres va furniza către Ambasada Marii Britanii toate materialele de presă despre vizita Prinţului de Wales: texte, foto şi video”.

Restul presei unde va avea acces?

“Reporterii Agerpres vor merge alături de Prinţul de Wales pe toată durata vizitei. Vor fi anumite evenimente cu acces pentru presă, altele fără acces. La evenimentele la care presa poate participa, va putea transmite, dar accesul va fi limitat la o anumită zonă.

Dacă va vizita un muzeu, de exemplu, presa va putea intra până la o anumită limită, în timp ce reporterii Agerpres vor merge peste tot.”

Alte detalii:

-vizita Prinţului Charles va avea loc în perioada 29-31 martie 2017

-Agerpres va pune la dispoziţia celorlalte redacţii de ştiri din România, în regim de gratuitate, materiale video şi foto, precum şi texte de la întâlnirile publice, ce vor avea loc pe parcursul vizitei Prinţului de Wales.

-Toate informaţiile vor fi comunicate în sistem media pool.

-Comunicarea materialelor de presă va fi făcută de către AGERPRES prin intermediul Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti, pe baza adreselor de e-mail ale celor care se vor acredita la Biroul de presă al Ambasadei

-Reprezentanţii mass-media vor avea acces la o parte dintre aceste întâlniri, dar numai din puncte fixe, cu posibilitatea de a face transmisiuni live.

-Până la zece dintre fotografii, în funcţie de complexitatea evenimentului, dar şi texte, vor fi transmise prin link-uri de transfer. De asemenea, ulterior vor fi transmise şi materialele video în format semi-editat. Creditarea materialelor foto se va realiza după modelul: Autor/AGERPRES FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus