Skip to main content

VIDEO. Brandurile care strigă: „Hai, România” la meciul România - Danemarca

 
VIDEO. Brandurile care strigă: „Hai, România” la meciul România - Danemarca

S-au pregătit de meci. Bancpost, Penny Market şi Telekom, toţi sponsori ai naţionalei, au ieşit pe TV cu spoturi dedicate meciului România - Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale 2018.

Publicitate

Toate cele trei clipuri pun în centru suporterul.

Fără alte vorbe, clipul Bancpost, care rulează de mai multe zile pe TV are un singur mesaj: „#stimcasuntetiacolo”.

Telekom, pune faţă în faţă România şi Danemarca, prezentată drept cea mai fericită ţară din lume. „Pe 26 martie, avem 90 de minute să le luăm locul”, spune mesajul companiei telecom.

Spotul Penny Market, creat de agenţia lui Bogdan Naumovici, pune în centru tipul de suporter credincios. Foarte credincios. Genul de suporter care atunci când este vizitat de preot, vrea să-i fie botezat şi receiverul de la televizor „că pe acolo vine” semnalul.

Bergenbier e în online şi în „teren”. Marca de bere, de asemenea în lista sponsorilor naţionalei, a lansat pe pagina de Facebook un antrenament la 360 de grade. Fanii pagini Bergenbier puteau urmări într-un filmuleţ 360 de grade tot ce s-a întâmplat pe teren în faza antrenamentelor jucătorilor noştri. Totodată, s-au făcut „activări” de realitate virtuală în fan zone-ul de la Cluj.

Sponsorii oficiali ai naţionalei sunt Telekom, Bergenbier, Bancpost, Ţiriac Auto, Penny Market, Fortuna, Joma.

Meciul România - Danemarca din preliminariile Cupei Mondiale 2018 este difuzat astăzi, de la 21.45 de TVR 1 şi TVR HD.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sgiu sgiu
    marian s-a terminat 0-0
  • gigi gigi
    Nu inteleg cum brandurile astea isi asociaza numele cu o astfel de echipa de amatori.
  • mile mile
    ce te agiti marrane , eu nu ma uit la sport dar marea majoritate se va uita , daca era la pro tv il laudai , iti este frica pt vocea , si asa slaba la audienta , cred ca raguseste astazi, iumor e totusi peste plictiseala de romanii au talent ,hai romania si tvr trebuie sa faca mai multe programe bune , ca au bani
  • Livia pila Livia pila
    Comentează Emil Hossu Longin, băiețelul Lucicai. E bine sa dați la minimum sonorul. Căci Emilutul comite gafe în cascada.
  • marian marian
    Mai milut tu nu esti cu antenuta ce cauti la tvr ai primit dezlegare sau nu temai uiti la caricatura de emisiune cu asa zis umor de doi lei . oricum ai nostri mananca bataie cu 3 0
  • mile mile
    asteptam sa vedem ce audienta va fi , e de interes general

Trimite un comentariu

sus