Skip to main content

VIDEO. Brandurile care strigă: „Hai, România” la meciul România - Danemarca

 
VIDEO. Brandurile care strigă: „Hai, România” la meciul România - Danemarca

S-au pregătit de meci. Bancpost, Penny Market și Telekom, toți sponsori ai naționalei, au ieșit pe TV cu spoturi dedicate meciului România - Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale 2018. 

Publicitate

Toate cele trei clipuri pun în centru suporterul. 

Fără alte vorbe, clipul Bancpost, care rulează de mai multe zile pe TV are un singur mesaj: „#stimcasuntetiacolo”. 

Telekom, pune față în față România și Danemarca, prezentată drept cea mai fericită țară din lume. „Pe 26 martie, avem 90 de minute să le luăm locul”, spune mesajul companiei telecom. 

Spotul Penny Market, creat de agenția lui Bogdan Naumovici, pune în centru tipul de suporter credincios. Foarte credincios. Genul de suporter care atunci când este vizitat de preot, vrea să-i fie botezat și receiverul de la televizor „că pe acolo vine” semnalul. 

Bergenbier e în online și în „teren”. Marca de bere, de asemenea în lista sponsorilor naționalei, a lansat pe pagina de Facebook un antrenament la 360 de grade. Fanii pagini Bergenbier puteau urmări într-un filmuleț 360 de grade tot ce s-a întâmplat pe teren în faza antrenamentelor jucătorilor noștri. Totodată, s-au făcut „activări” de realitate virtuală în fan zone-ul de la Cluj. 

Sponsorii oficiali ai naționalei sunt Telekom, Bergenbier, Bancpost, Țiriac Auto, Penny Market, Fortuna, Joma.

Meciul România - Danemarca din preliminariile Cupei Mondiale 2018 este difuzat astăzi, de la 21.45 de TVR 1 și TVR HD. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • ce te agiti marrane , eu nu ma uit la sport dar marea majoritate se va uita , daca era la pro tv il laudai , iti este frica pt vocea , si asa slaba la audienta , cred ca raguseste astazi, iumor e totusi peste plictiseala de romanii au talent ,hai romania si tvr trebuie sa faca mai multe programe bune , ca au bani
  • Mai milut tu nu esti cu antenuta ce cauti la tvr ai primit dezlegare sau nu temai uiti la caricatura de emisiune cu asa zis umor de doi lei . oricum ai nostri mananca bataie cu 3 0

Trimite un comentariu