Skip to main content

Client nou pentru Golin: Praktiker

 
Client nou pentru Golin: Praktiker
Sursa foto: IQads

Praktiker și Golin au început o nouă colaborare, agenția fiind desemnată să dezvolte strategia și să susțină în PR și social media campaniile de comunicare pe care retailerul DIY le derulează în 2017, anunță agenția de PR, care va coordona activitățile de media relations și cele de conținut digital.

Cele două companii au mai avut o colaborare în perioada 2012 - 2013. 

Publicitate

Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România: „Anul acesta aniversăm 15 ani de prezență pe piața din România și ne-am dorit să-l marcăm printr-o serie de campanii. Golin este un partener alături de care am realizat în trecut proiecte frumoase, cu rezultate foarte bune. Avem încredere că vom valorifica împreună oportunitățile de comunicare care să ne aducă și mai aproape de clienţii noştri.”

„Creativitatea, relevanța și integrarea vor fi cele mai importante direcții în parteneriatul nostru cu Praktiker. Vom lucra astfel îndeaproape și cu agenția de creație din grupul nostru – MullenLowe – pentru amplificarea principalelor campanii Praktiker de anul acesta”, adaugă Monica Botez, Managing Partner Golin.

Golin a mai câștigat spre finele anului trecut și contul de comunicare al BRD. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu