Skip to main content

Client nou pentru Golin: Praktiker

 
Sursa foto: IQads
Sursa foto: IQads

Praktiker şi Golin au început o nouă colaborare, agenţia fiind desemnată să dezvolte strategia şi să susţină în PR şi social media campaniile de comunicare pe care retailerul DIY le derulează în 2017, anunţă agenţia de PR, care va coordona activităţile de media relations şi cele de conţinut digital.

Publicitate

Cele două companii au mai avut o colaborare în perioada 2012 - 2013.

Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România: „Anul acesta aniversăm 15 ani de prezenţă pe piaţa din România şi ne-am dorit să-l marcăm printr-o serie de campanii. Golin este un partener alături de care am realizat în trecut proiecte frumoase, cu rezultate foarte bune. Avem încredere că vom valorifica împreună oportunităţile de comunicare care să ne aducă şi mai aproape de clienţii noştri.”

„Creativitatea, relevanţa şi integrarea vor fi cele mai importante direcţii în parteneriatul nostru cu Praktiker. Vom lucra astfel îndeaproape şi cu agenţia de creaţie din grupul nostru – MullenLowe – pentru amplificarea principalelor campanii Praktiker de anul acesta”, adaugă Monica Botez, Managing Partner Golin.

Golin a mai câştigat spre finele anului trecut şi contul de comunicare al BRD.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus