Skip to main content

După ce a câştigat lunea şi marţea, Mona Segall primeşte şi miercurea. Noua emisiune Za Za Sing, debut în aprilie

 
După ce a câştigat lunea şi marţea, Mona Segall primeşte şi miercurea. Noua emisiune Za Za Sing, debut în aprilie

Din aprilie, la Antena 1 se cântă karaoke. Postul va lansa Za Za Sing pe 5 aprilie, de la 20.30, anunţă postul de televiziune. Emisiunea produsă de Mona Segall este pusă la bătaie cu serialele Las Fierbinţi şi Atletico, de pe Pro TV, respectiv, serialul turcesc de la Kanal D.

Publicitate

Show-ul îl va avea pe Liviu Vârciu în postura de prezentator.

Acesta este al doilea format de emisiune pe care Mona Segall îl produce în această primăvară la Antena 1. În prezent, ea produce Chefi la Cuţite, cooking show-ul care domină serile de luni şi marţi.

Intervalul de luni şi marţi, dominat acum de un cooking show, a fost construit în ultimele sezoane cu Chefi la Cuţite, dar şi cu Poftiţi pe la noi, emisiunea lui Nea Marin.

Despre format. De-a lungul mai multor probe, concurenţii vor cânta şi se vor întrece în versuri, acompaniaţi de orchestra din platou, astfel că la finalul fiecărei ediţii va exista un singur câştigător.

Aceştia fie că trebuie să identifice cuvinte lipsă dintr-un vers, fie că trebuie să ghicească următorul vers dintr-o piesă sau să identifice varianta corectă a unei piese, concurenţii vor avea parte de provocări, de multă distracţie, dar şi de invitaţi surpriză, pentru că în fiecare ediţie vedete vor veni în platoul emisiunii pentru a face echipă cu ei la diverse probe.

Printre rubricile emisiunii se numără: „Fredonează ce urmeaza”, „Ghiceşte ce lipseşte", „Amestecăm şi cântăm", „Fii pe fază, corectează", „Fii erou cu un vers nou" sau „Cât ghiceşti atât primeşti".

Reamintim că formatul Singing Bee a mai fost produs în România, în 2008, tot de Mona Segall, dar la Pro TV. La momentul respectiv, emisiunea a fost prezentată de Andra.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    felix si alti protevisti, eu vreau emisiuni bune si nu ma intereseaza ce spuneti voi, pro tv face audienta doar cu crime si violuri , este bine sa avem concurenta cat mai mare , pacat insa ca doar doua tv investesc , antena iti reamintesc ca are formate cu audiente mai slabe si nu au fost scoase
  • sgiu sgiu
    Mile linkuri te rog pentru 2k1 si prietenii de la 11
  • Valentin Valentin
    Ce să zic... Emisiuni de proastă calitate.
  • Mihai Florin Mihai Florin
    N-are sanse pe intervalul Las Fierbinti, dar are sanse mari sa castige pe intervalul Atletico Textila si Jocuri de celebritate. Mona a avut multe proiecte la antena, dar numai chefi la cutite a avut audiente spectaculoase. Mi se par prea multe esecuri, daca te crezi un producator mare!
  •  felix felix
    @ Mile,
    Cu riscul de a te dezamagi, Mona nu-i deloc atat de buna pe cat crezi tu sau altii. Nici la Pro nu era, a ratat multe emisiuni, mai ales cand era de capul ei. Cat priveste performanta ei la A1, de 2 ani o tine din esec in esec, succesele fiind minore comparativ cu efortul financiar facut pentru show-urile produse de ea.
    Ceea ce a facut-o mare producator a fost brandul& resursele Pro, inclusiv viziunea lui Sarbu asupra spectacolului. Ca sa-ti dai seama care este de fapt valoarea acestora vs. competitie compara show-urile similare de la cele 2 trusturi: Cele de dans, cele cu copii, vocea vs. x factor, talent show'urile, stiri, filme etc.
    Cam peste tot unde poti compara mere cu mere, Intact (cu sau fara Mona) sta mai rau. Una dintre exceptii este a Chefi-lor si doar de anul acesta, dar aici nu este atat meritul Intact, cate stupiditatea Pro tv, care si-a supraevaluat puterea. Ca la fotbal: Degeaba te cheama Steaua si patronul este foarte bogat, daca te antreneaza un pacalici si joci cu nestiutori, te va invinge si echipa de pe locul 2-3-4.
    Una peste alta, concurenta nu poate fi decat benefica.
  • Sorin Sorin
    Dar cum se face ca la sfarsit de luna tot Pro Tv este lider pe toate segmentele. Sa-mi explice si mie cineva eventual Mile ca poate e o facatura cu Pro Tv de 20 ani lider. Cand recupereaza Pro-ul daca ei spun ca A1 castiga luni, marti, sambata, duminica in timpul zilelor mai tot timpul. Mersi
  • mile mile
    este o emisiune interesanta , ma asteptam sa dea miercuri insula iubirii , dar poate in alta zi va fi , mona este un producator adevarat care a demonstrat ca se poate lupta cu emisiuni scumpe si sa fie invingatoare , si ieri antena a sters pe jos cu pro tv , prietenii, 2k1, observator 16,chefii, capatos au fost lideri
  • Allex Allex
    Sa amintim ca pana la productie, "Chefi la cutite", Segall a produs la a1, 4-5 emisiuni care au fost fiasco. Asa ca sa fie sanatoasa ,pentru ca sunt convins ca si Zaza Haza va fi un esec!
  • Iuli Iuli
    Urat nume "za za sing"

Trimite un comentariu

sus