Skip to main content

EXCLUSIV. Răzvan Dumitrescu de la Antena 3 va avea emisiune la un post local din Cluj

 
EXCLUSIV. Răzvan Dumitrescu de la Antena 3 va avea emisiune la un post local din Cluj
Sursa foto: Antena 3

COLABORARE. Jurnalistul Răzvan Dumitrescu, care realizează de mai mulți ani emisiunea Subiectiv la Antena 3, va avea din aprilie emisiune la postul NCN din Cluj, deținut de Liviu Alexa. 

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, acesta va prezenta Clujul în Direct, începând din 3 aprilie. 

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Răzvan Dumitrescu nu a confirmat și nici nu a infirmat informația. „Ceea ce este sigur este că voi avea emisiune în continuare la Antena 3”, a spus jurnalistul. "Lucrez la Antena 3 din vara lui 2010. Este postul în care, de departe ca echipă și ca relație interumană m-am simțit și mă simt cel mai bine", a adăugat el.

NCN: "O colaborare mai amplă"

De cealaltă parte, oficialii postului NCN spun că este vorba de "o colaborare mai amplă".

Liviu Alexa, NCN, pentru Paginademedia.ro: 

"Este vorba de o colaborare mai amplă cu Răzvan Dumitrescu și, poate, și cu Antena 3. NCN va deschide stații locale, în următorii doi ani, în cele mai bogate județe ale României - Brașov, Sibiu, Timișoara, Constanța, Ploiești și Oradea - și numai după împlinirea acestui plan, o să ne gândim dacă deschidem și o televiziune națională.

Intenția e ca, pe baza conținutului creat de stațiile locale, să creăm premisele unui canal național.

"Proiectul nu va fi însă despre București, ci despre local", precizează Alexa:

Liviu Alexa:

"Proiectul se bazează pe dezvoltarea jurnalismului local. Presa de București, din cauza lipsei finanțării, nu se mai focusează pe lucrurile extraordinare care se întâmplă în provincie. Există, de exemplu, o generație extraordinară de antreprenori locali care se dezvoltă, dar pe care Bucureștiul o ignoră."

Răzvan Dumitrescu, carte de vizită:

Răzvan Dumitrescu s-a alăturat în 2010 Antenei 3, cu emisiunea Subiectiv. Anterior a fost timp de șapte ani la Realitatea TV, el fiind jurnalistul care a difuzat caseta cu președintele de atunci, Traian Băsescu, în timp ce lovea un copil. Dezvăluirea a avut loc chiar în momentul în care Traian Băsescu era invitat în studioul său. 

Dumitrescu a intrat în presă în 1991, la SOTI. A urmat TVR 1. 

 În continuare, primele imagini cu Răzvan Dumitrescu la SOTI

 

Postul NCN din Cluj este operat de societatea Pagina Ciudatului SRL, în care acționar majoritar este jurnalistul Liviu Alexa. Postul a fost relansat după ce Alexa a preluat licența Someș TV (detalii, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @Profesore,
  Care va sa zica neavenitii care "arunca mizerii fiindca le permite anonimatul" sunt de condamnat, dar cei care pupa in dos sub pseudonim sunt de laudat. Sau vrei sa ne spui ca asta-i numele tau de familie?
  Cat il priveste pe Dumitrescu, singurul top al jurnalistilor in care este pe podium este cel al "haterilor", desi nici acolo nu prea prinde podiumul :)
 • Clujenii isi aduc aminte cum Alexa intra beat pe Facebook si ii injura pe toti cei care nu il voteaza (nici nu intra in marja de eroare a sondajelor) injuraturi care si pe un birjar cu 30 de ani vechime il faceau sa roseasca .
  Omul a bagat in insolventa Imagistica , are de dat milioane de euro statului , are si cateva procese la activ la Tribunalul Cluj pentru inselaciune . Cum se apropie sentinta cum se agita mai tare cu videochatul lui TV ...
 • Dom' Profesor (Felix, tu esti?), nu-l mai laudati pe saracul Dumitrescu. Asa cum niciodata nu mai faci o doamna dintr-o femeie de moravuri usoare, nici dintr-un angajat Antena 3 nu mai faci jurnalist.
 • Sigur, e misto cand toti neavenitii arunca cu mizerie, fiindca le permite anonimatul. Razvan Dumitrescu e un jurnalist foarte serios, in top 3 JURNALISTI din Romania. Ca nu il consider pe Gadea jurnalist. Sau pe Rares Bogdan. Liviu Alexa este cel mai bun jurnalist din Cluj. Da, are excentricitatile lui, printre care faza cu candidatura la Primarie, a luat mai mult de 0,8 la suta din voturi. Dar nu cred ca poate spune cineva ca nu e un jurnalist bun sau curajos. Mie imi place NCN, proiectul lui e facut modern, cum nu mai exista televiziune locala in tara. Si cred ca acest "transfer" al lui Dumitrescu ascunde mult mai mult. Un proiect mult mai mare. Alexa a umblat foarte mult in ultima vreme prin Londra, a si spus asta la ceva radio, ca a gasit un fond de investitii care finanteaza proiecte de media sub forma de imprumuturi asemanatoare cu cele bancare. Si va mai dau eu un pont. Alexa sta la panda sa cumpere brandul Ziarul Financiar, atunci cand acesta va fi scos la licitatie.
 • *** de NCN e un fel de Antena 3 Cluj .
  Inclusiv la rubrica meteo spune ca e de vina Boc daca ploua sau daca nu ploua la Cluj .
  Antena 3 Bucuresti (Basescu) e mic copil pe langa NCN (Boc) .

  Pentru cine nu stie , cititorii din tara : Liviu Alexa e un individ care a candidat la Primaria Cluj contra lui Boc , doar ca a luat 0,8% din voturi , cam asa ceva , in jur de 900 de persoane l-au votat . ( Populatia Clujului 400.000 de persoane)
  De atunci a *** contra lui Boc , are o fituica de ziar-blog unde doar el scrie , isi ia interviuri singur , omul e sarit nițel ...
  Noroc ca aceasta "televiziune" are audienta 0 in Cluj (la 900 de votanti ce audienta putea avea ?)
  Sacul si petecul : Razvan Dumitrescu si Liviu Alexa :)

Trimite un comentariu