Skip to main content

Tolo.ro: Chinuitoarea oră a șefului publicității mondiale în fața Înaltei Curți

 
Tolo.ro: Chinuitoarea oră a șefului publicității mondiale în fața Înaltei Curți
Felix Tataru

Felix Tătaru, fondatorul grupului de publicitate GMP și șeful IAA Worldwide,  a fost ultimul martor audiat în dosarul în care este judecată Elena Udrea, fost ministru al Turismului, pentru dosarul gala Bute.

Publicitate

Despre ce e Gala Bute? Tolo.ro: „Despre felul în care bani publici, scoși din Ministerul Turismului și Ministerul Industriei, au fost însușiți și cheltuiți în folosul unor persoane, firme sau campanii politice.” 

De ce Felix Tătaru? Pentru că agenția sa, GMP s-a ocupat de mai multe campanii ale PD-L, iar parte din banii din Gala Bute, ar fi ajuns și la acesta, au spus unii martori. 

Tolo.ro: „El a fost adus, atât la cererea apărării, cât și la a acuzării, pentru că, la dosar, există declarația lui Radu Munteanu, care susține că i-a dat cash 50.000 de euro, „într-o pungă”, bani publici care ar veni dinspre Ștefan Lungu, la finalul unui circuit de contracte fictive.”

Jurnaliștii GSP prezintă un Felix Tătaru pus în încurcătură de întrebările procurorului: „De 11 ori pe parcursul ei (a depoziției - n.r.) Tătaru spune „nu știu” sau „nu-mi amintesc”.”

„Judecătorii consemnează asta, însă insistă dureros pe documentele semnate doar de o parte, agenția lui Tătaru, și care au altă valoare la partid, la PD-L București”, mai arată Tolo.ro.

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu