Skip to main content

Fostul senator Georgică Severin, propus de Guvern membru în Consiliul de Administraţie al TVR

 
Georgica Severin - Sursa foto: observatorulph.ro
Georgica Severin - Sursa foto: observatorulph.ro

Fostul senator PSD Georgică Severin a fost propus de premierul Sorin Grindeanu pentru un post de membru titular în Consiliul de Administraţie al TVR şi urmează să fie validat de plenul reunit al Parlamentului miercurea viitoare, anunţă agenţia de presă News.ro.

Publicitate

Propunerea prim-ministrului a fost înaintată Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului şi a fost discutată în şedinţa de marţi a acestora, fiind aprobată şi urmând a fi supusă votului plenului reunit săptămâna viitoare, miercuri.

Goergică Severin îi va lua locul în CA al TVR lui George Orbean, care a demisionat din funcţie la începutul lunii februarie, motivând că nu are puncte comune cu noul Executiv.

George Orbean a fost numit în CA de guvernul Dacian Cioloş.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia pila Livia pila
    Stai linistit ca Zgabi si-a pregatit alta functie in Tvr de unde poate sa invarta bani grei. Vine si georgica severin impreuna cu horia cazan, irina radu, corneliu calota reprezinta ciuma rosie din tvr, pe langa care se aciueaza toti *** si amatorii: cristian marin, robert tatarus, cristian coman, emil hossu, claudiu lucaci.
  • capricorn21 capricorn21
    cetateanul Zgabercea a pierdut definitiv procesul cu TVR . Castigase pe fond si revenise ca producator general. conform unei decizii judecatoresti definitive el este SUSPENDAT .. nu vede nimeni ?
  • Georgica Georgica
    PSD = ciuma rosie!
  • natalia oreiro natalia oreiro
    Georgica Severin??? Pai figura lui spune totul despre personaj. A vrut la ICR, si cand toata lumea a izbucnit in ras pana la lacrimi, s-a cerut la tvr, institutia pe care a avut-o in grija in mandatul trecut si de care si-a batut joc. A fost numit pe locul lui Orbean, pe care l-a sabotat la audierile pentru postul de PDG. E un moment excelent sa arate cat e de competent, dupa ce preferata lui Irina Radu a facut terci TVRul de la numire si pana acum.
  • bitza bitza
    Ce rusine! Ce manevra mizerabila. Fostul profesoras de liceu si director de revista de divertiment din Campina (revista Zarva!) este membru in CA ul tvr si, on spurt timp, presidente director general prin retragerea de buna voie a marionetei Irina radu! De aceea si-a eliminat orice adversar si a numit-o cu forta pe slujnica de serviciu!
  • Zgabercea Zgabercea
    Georgica Severin este autorul filmarii in care Traian Basescu lovea un copil la un miting electoral. El I-a oferit caseta lui Dinu Patriciu in schimbul unui loc eligibil la parlamentare pe listele PNL. Cu prima ocazie, GS s schimbat partidul si a trecut la PSD. Acelasi personaj a fost autorul executiilor lui George Orbean si Monica Ghiurco la audierile pentru postul de PDG al TVR si al nominalizarii ilegale a irineiradu. Acum isi face a doua intrare intr-o functie pe usa din spate, in baza intelegerii de anul trecut, portrivit careia irinaradu tine locul ocupat si georgica se inscauneaza PDG dupa ce partidul plateste datoriile TVR. Urmeaza o perioada neagra pentru Televiziune.
  • livia pila livia pila
    Acest individ a impus-o ca forta pe numita Radu Irina in postul de pdg al SRTV. Rezultatele se vad. Acelasi Georgica, despre care nu stim prea bine ce legatura are cu televizunea si cultura, este impus acum de guvernul de doi bani condus de un nimeni in CA-ul TVR. O rusine!
    P.S. Eu sunt adevărata Livia Pila! Jos impostura!
  • Marian Munteanu Marian Munteanu
    Alt director falimentar cum au fost ultimii 5 si personajul fara rating Irina Radu. Tvr e sortita inchiderii sau relocarii in favoarea rechinilor imobiliari.
  • Livia pila Livia pila
    Sa fie oare acelasi Georgica Severin care a numit-o pe Irina Radu pdg al TVR? Doamne ce calamitate mai pregateste psd pentru TVR. Severin va fi urmatorul pdg al TVR. Grele vremuri. De aia vrea guvernul sa stearga datoria tvr fara a stopa scurgerile de bani. Pentru a avea in continuare o vaca de muls.

Trimite un comentariu

sus