Skip to main content

Ion Cristoiu, emisiune la România TV

 
Ion Cristoiu, emisiune la România TV

A avut emisiune la Antena 3, a fost invitat de serviciu la B1 TV şi la Realitatea TV şi a avut şi o emisiune culturală la TVR 2. Ion Cristoiu a ajuns şi la România TV, unde va realiza o nouă emisiune.

Publicitate

Este vorba despre emisiunea România lui Cristoiu, difuzată duminică de la ora 21.00, de Cristoiu alături de Letiţia Zaharia. Prima ediţie va fi duminică, 19 martie.

„Nu va fi plătit pentru emisiunile pe care le va face aici. A fost condiţia pe care a pus-o pentru a se alătura postului”, a ţinut să precizeze Letiţia Zaharia, joi seara la România TV.

Postul România TV a făcut anunţul în stilul caracteristic. Cu mai bine de o oră înainte de „marele anunţ”, pe burtiera postului au rulat titluri precum: „România TV a făcut mutarea anului”, „Anunţul serii în televiziune”.

Citeşte şi:

DECIZIE. Ion Cristoiu nu mai merge ca invitat la B1TV

Ion Cristoiu renunţă şi la emisiunea de interviuri de la B1 TV

Se rupe colaborarea între TVR şi Ion Cristoiu. Jurnalistul, pus să aleagă între TVR şi Realitatea

Ion Cristoiu a întrerupt colaborarea cu Realitatea TV





Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • beby77 beby77
    Al naibii oportunist !!!
  • andipanda andipanda
    O mizerie.Se duce undeva unde nu vrea sa fie platit cu conditia sa nu-l contrazica nimeni.Doar el detine adevarul absolut.
  • Nicu balan Nicu balan
    Intr-un articol mai vechi cristoiu numea teleciziunea unde acum urmeaza sa presteze "*** tv"(rog moderatori sa nu i-mi cenzureze postarea pentru a vedea si cititori PdM.ce fel de om este cristoiu)
  • Dan SAVA Dan SAVA
    Ne vom distra pe cinste. Cristoiu e un personaj de comedie. ***.
  • O femeie coapta O femeie coapta
    Nu va mirati: e un traseist al televiziunilor, care pe vremea ailalta scria la oficiosul UTC (pentru aia tineri: ziarul Uniunii Tineretului Comunist). De foarte multi ani a luat-o razna, parca traieste intr-o lume paralela. Cred ca i se trage de cand a gasit gaina care naste pui vii.
  • marian marian
    Jurnalistul lui peste mare scofala un comunist inflacarat
  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Chiar mutarea anului. Sa aduci un ***, chiar este o mare smecherie. Se simte ca televiziunea Mininata a lui Ghita a intrat in moarte clinica. Oare cand o sa ii facem vesnica pomenire?
  • Unulcarestie Unulcarestie
    Și Andronic da in judecată Ziariștii care spun ca e o cârdășie evidentă și penală între Ghiță și gruparea UDREA-EVZ- Cristoiu. Monument de tupeu acești indivizi.
  • livia pila livia pila
    Au angajat un mercenar peltic, Mare mutare!
  • sgiu sgiu
    Ha ha ha a adus psd tv un psd- ist.Drăguț!

Trimite un comentariu

sus