Skip to main content

Noul sezon iUmor, în debut cu Floricica Dansatoarea

 
Noul sezon iUmor, în debut cu Floricica Dansatoarea

Show de talent contra show de talent. Antena 1 lansează în această seară, un nou sezon iUmor, cu Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în rol de jurați. 

Publicitate

Emisiunea ajunsă la sezonul al treilea este programată în grila Antenei 1 de la ora 20.30 și nu 20.00 cum a fost în ultimii ani. Emisiunea Antenei 1 este pusă la bătaie cu Vocea României Junior, ediția a doua. 

Printre concurenții show-ului este anunțată și Floricica Dansatoarea, cea care s-a făcut remarcată la protestele anti Iohannis, din fața Palatul Cotroceni. 

Tot astăzi, de la 20.30, începe și noul sezon Schimb de mame de pe Prima TV, dar va fi și finala Eurovision, la TVR.

GALERIE FOTO. Primii concurenți de la iUmor 2017

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • deci...in seara asta a fost Eurovision finala nationala pe TVR HD (TVR1)... dupa cum se stie TVR nu are publicitate, decat cateva minute la finalizarea unei parti din emisiune...nu am schimbat nici in pauze pe Pro/ Antena/ alt post... a fost muzica... a fost live... au fost invitati din strainatate... nu au fost Maricici Dansatoare... nu a desenat nimeni cu organele genitale tabloul vreunuia dintre participantii la emisiune... cam plictisitor... stiu...
  • Dupa numarul "Floricica Dansatoarea" si numarul japonezilor, am simtit nevoia sa las un comentariu: Mai triati din ei, ca vin acolo sa ne faca sa radem, nu sa ne enervam la maxim!!!! Nu cred ca va conta pt voi, dar dupa seara asta, am decis sa nu ma mai uit la emisiune.
  • alex, eu iti zic doar ca pro tv si nici talent nu au invenat nimic , gong show a fost identica cu romanii au talent , ce concurenti sunt acum , aceeasi in fiecare an si la pro si la antena
  • Mile, un gong e in capu tau:)) lasa-ne cu idiotenile lui Negru. Aceea numai emisiune de talente nu era. Iumor e o emisiune bunicica. Vocea la fel. Audientele vor fi in echilibru cred eu.

Trimite un comentariu