Skip to main content

Pentru de dimineaţă. Emma Zeicescu, pe alt interval orar. Producătorul Septimiu Sărăţeanu, la altă emisiune

 
Pentru de dimineaţă. Emma Zeicescu, pe alt interval orar. Producătorul Septimiu Sărăţeanu, la altă emisiune

Emisiunea Perfect Imperfect, realizată de Emma Zeicescu la TVR 1, va putea fi urmărită pe un alt interval orar.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, din aprilie, Emma Zeicescu va avea un alt tronson: dimineaţa, 10.00-12.00 (zonă apropiată de care era şi la Realitatea TV), imediat după matinal.

Pe noul interval, Emma Zeicescu va avea un nou producător. Septimiu Sărăţeanu, cel care produce în prezent Perfect Imperfect se va ocupa de noul matinal al TVR 1, care va fi prezentat de Dorin Chioţea (ex matinal Realitatea TV) şi de Maria Linda Grajdan (fostă prezentatoare meteo la Antena 3).

Emma Zeicescu a semnat cu TVR 1 în toamna anului trecut. Prima emisiune a fost difuzată pe 17 octombrie, cu jurnalistul Cătălin Tolontan în studio.

Contactată de Paginademedia.ro, Emma Zeicescu a confirmat informaţia.

Emma Zeicescu, pentru Paginademedia.ro:

"Eu sunt un om matinal, asa ca pentru mine intoarcerea la cafeaua de dimineata este o mare bucurie. Mai ales ca mi-era dor de Breaking News si de atmosfera aia placuta a stirilor de dimineta. E o energie care mie mi se potriveste manusa.

Veti avea parte de o emisiune Perfect Imperfect, mai dinamica si plina de informatii noi. Abia astept sa ne bem cafeaua impreuna!"

Cine se va ocupa de intervalul 18.30-20.00?

Pe fostul slot al Emmei Zeicescu va intra o nouă emisiune. Moderatorul programului difuzat de TVR în intervalul 18.30-20.00 va fi Radu Tudor.

Radu Tudor este prezentator de ştiri, dar a fost şi gazda unor programe de divertisment.

A prezentat, printre altele, emisiunea Te vrea România, la TVR 2 (în grila de toamnă). Anterior, a prezentat, în weekend, principalul Telejurnal de pe postul TVR 1, de la ora 20.00.

În trecut, Radu Tudor a avut şi tronsonul matinal de la TVR 1.

O altă noutate de la TVR 1, din aprilie: pe intervalul orar 12.00-14.00 va intra Alina Stancu. Jurnalista prezenta jurnalul de la ora 17.00.

Mutările fac parte din strategia de poziţionare a TVR ca un canal de actualităţi. În proiect sunt implicaţi Cristian Coman, producător executiv TVR 1 (ex Pro TV, Antena 1 şi Realitatea TV), Robert Tătăruş, coordonatorul ştirilor interne (fost producător Realitatea TV) şi Cristi Marin (fost Digi 24 şi Realitatea TV).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cyberblue Cyberblue
    @Iuli Mare parte din acei bani acoperă datoria. Dacă o scazi, TVR are un buget mai mic decât anii trecuți. Canalele Mediapro și Intact au publicitate în interiorul programelor, TVR nu. Toți plătim, pe factura de cablu câte 4 lei, aproximativ, pentru aceste trusturi. Cu alte cuvinte, ca să avem acces la Discovery și National Geographic trebuie să subvenționăm Antena Stars și Acasă - hai să vedem toate aspectele, să nu gândim doar ca la Antena 3 sau RTV dintr-o singură direcție, ignorându-le pe celelalte.
  • platitor de taxa tv platitor de taxa tv
    Dupa ce a "rupt" la 18.30, emisiunea de mare succes se muta la 10.00, ora la care chiar nici dracu' nu se uita la tv, daramite la TVR...Echipa de succes, brand de succes, prezentatori de succes, management de succes...probabil aceasta va fi ultima "pozitionare" a TVR inainte de desfiintare.
  • livia pila livia pila
    E vorba despre Radu Tudor. Un foarte bun jurnalist. ma bucur ca s-au gindit sa-l promoveze. Va fi o placuta surpriza. Si stiti ca nu laud pe oricine.
  • Iuli Iuli
    @Cyberblue, e prea costisitor pentru TVR sa faca emisiuni? Deaia primeste 950 milioane lei? (bani cat ProTV si Antena1)
    https://www.paginademedia.ro/2017/01/buget-tvr-2017

    TVR devine televiziune PSD, nu le pasa de audiente, banii de la stat vin, chiar daca au 0.01% rating
  • adi adi
    @Cristi, e vorba despre alt Radu Tudor: https://www.facebook.com/radu.tudor.338
  • Cristi Cristi
    Radu Tudor... nu era la Antena 3?
  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    Emma Zeicescu e trimisa dimineață fiindcă nu a făcut audienta ceruta I s-a mai dat-o șansă ChioteA vine doar că sa aibă de unde să plece. Nimeni nu crede în parasutatul asta. Coman, Tătarus, Marin sunt sigisbeii neinspiratei Radu. Catastrofa se amplifica.
  • Cyberblue Cyberblue
    @Dan. Televiziunea, cât va mai fi, își mai are rostul pentru știri și sport. Pentru filme și documentare exista Netflix, HBO Go, Filmbox Live și altele. Nu mai vorbesc de canalele specializate, de nișă. Divertismentul gen Vocea.., Chefi..., Dansez... e prea costisitor acum pentru TVR. Plus că nișa asta e deja ocupată. Piața televiziunilor de știri e suprasaturată de mizerii. Există un singur canal serios - loc ar mai fi. Cred că asta era unica opțiune.
  • Adi Adi
    Eu inca mai cred ca la TVR sunt oameni macar santosi la cap si povestea cu Chiotea e gluma!
  • an an
    Pacat...emisiunea Emmei Zeicescu era cel mai bun produs Tvr...imi place la nebunie de ea... La ora aceea nu sunt acasa...deci pe Tvr+ sau Seenow.. Dar nu prea cred ca va mai avea farmec caci ce se inatmpla dimineata pe seara deja devine subiect expirat... Bafta, Emma! (M-a distrat rau interviul cu regizorul Cristi Puiu, de ieri... )
  • Dan Dan
    Astia inlatura si bruma de audienta pe care o mai avea TVR-ul. Fix de inca un canal de stiri mai era nevoie pe o piata suprasaturata.

Trimite un comentariu

sus