Skip to main content

Rona Hartner se retrage din show-ul Uite cine dansează, după o accidentare

 
Rona Hartner se retrage din show-ul Uite cine dansează, după o accidentare

Artista Rona Hartner renunţă la Uite cine dansează, de la Pro TV, anunţă reprezentanţii postului generalist de televiziune. Vedeta s-a accidentat în timpul antrenamentelor, iar medicii i-au recomandat să renunţe la show-ul de dans, mai anunţă postul.

Publicitate

Ea îi va preda ştafeta unui nou nume care intră în ringul de dans, alături de acelaşi coregraff, Andrei Mangra.

Rona Hartner:

„M-am accidentat acum zece zile şi nu mi-am dat seama. Am avut dureri, dar nu le-am dat importanţă, însă ieri dimineaţă m-a durut piciorul foarte tare şi am decis să merg la medic. Bine am făcut, pentru că medicul a descoperit că am meniscul rupt şi această problemă se rezolvă doar cu operaţie. Îmi pare rău că trebuie să renunţ la competiţie din această cauză, dar mă bucur că am putut prezenta valsul din ediţia a patra şi am încheiat pe primul loc.

Nu aş fi vrut pentru nimic în lume să pierd valsul de data trecută, parcă a fost dat de la Dumnezeu. E o surpriză totală pentru mine, nici acum nu-mi vine să cred. O să vin în platou la fiecare ediţie, să-i susţin pe Andrei şi noua lui parteneră. Voi fi alături de ei, le voi face galerie şi îmi doresc să ajungă în finală şi să câştige această competiţie.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    a prins vulpea rana ce sa iti spun
  • Iuli Iuli
    @Mile & Motanul', Ham Talent a fat lider de audienta.
  • AndreiMan AndreiMan
    Adela Harnagea a invatat meserie de la Mona Segall! Ambele au produs cele mai de succes formate internationale! Nu se poate spune ca sunt producatori slabi!
  • F&Expertu''' F&Expertu'''
    Perfect de acord! Nu cred in mitul celebrei producatoare. Dovada rezultatele emisiunilor realizate odata cu plecarea de sub umbrela ocrotitoare a brandului protv. Dar nu cred nici in cealalta producatoare suprema, "head of in-house", care a decis sa faca fix greseala de care zici si tu: pentru ce sa mai aduci un format similar cu "dansez pentru tine", care a rulat ani de zile pana la epuizare?! Sa mai nominalizam alte strategii si viziuni ale celebrei doamne? Stai ca vine "fermier caut nevasta" :) Alt succes de casa ! Alt show revolutionar !
    Imi aduc aminte o celebra postare a unui fost copywriter, la fel de actuala: „PRO TVicius: de la grande bellezza la grande tristezza”
  • Mile & Motanul' Mile & Motanul'
    @F& Expertul' Inca din 2013, acest gen de format a dat semne de oboseala! Dansez pentru tine, sezonul 14, produs de asa zisa mare producatoare, a obtinut, pe targetul comercial, 7.3 rating si 19.9% share, la concurenta cu filmele obosite de pe antena 1. Dupa ce s-a mutat la antena 1, ce sa vezi, a dat un mare kix chiar cu Dancing With The Stars. Chefi la cutite performeaza, dar nu trebuie sa uitam ca Dansez pintre stele, Iadul Bucatarilor, Ham Talent si Bravo Romania, au fost produse de asa zisa mare producatoare! Ne spui ceva despre aceste mega succese?
  • Allex Allex
    Onule, sa ne intelegem, ProTv nu este NBC sau ABC. Nu va fi niciodata. Nu are cum. Dar pt piata romaneasca , show-ul este bine produs. Si nu e doar parerea mea. Luminile nu au nici o problema, Raduleasca chiar arata ca si Donatela Versace, si asta este situatia. Daca luminile erau o problema, atunci ai fi vazut-o la fel si pe Antonia!
  • F&Expertu''' F&Expertu'''
    Ma amuza maxim cum, dupa fiecare esec al Pro-ului, concluziile postacilor sunt: "Romanica nu e pregatita pentru un astfel de format", "publicul de la noi nu este suficient de educat" etc etc etc :)))
    Pana acum ceva timp, in acelasi Protv, erau niste cetateni care luau formate "revolutionare" din afara si...ce sa vezi...reuseau sa le adapteze pentru aceeasi "Romanica", pastrandu-si acelasi "revolutionism".
    Acum sunt altii...
    Brandul pro nu mai poate acoperi la infinit esec dupa esec. Mentalul colectiv incepe sa simta diferentele.
    Evident, acesti "altii" sunt mult prea buni pentru "Romanica".
  • marian marian
    Onu Zavoranu esti plecat cu sorcova demult
  • Onu Zavoran Onu Zavoran
    Din pacate pentru Pro Tv, formatul este mult prea MARE pentru nivelul profesionalismului din Romania. Si afara dansurile dureaza maximum 1,30 minute insa exista cateva elemente care fac diferenta :

    1. Vedetele alese sunt mult mai potrivite pentru genul asta de show ( atleti, artisti care chiar stiu sa danseze, etc )
    2. Potriveala dintre vedeta si dansator este extraordinara ( sunt "combinati" in asa fel incat sa aiba chimie )
    3. In formatul romanesc, din pacate sunt prea multe vedete pe metru patrat ( prea multe personalitati in juriu si prezentatori ). Lumea asteapta o paruiala intre Marin si Radulescu in loc sa se concentreze pe dans. Cabral este in plus, Calinescu este un mosulica ce Nu are treaba cu dansul si singurii pentru acesti show sunt Petre si Caciuleanu
    4. publicul afara NU sta jos pe scaune ci sta in picioare, langa scena si balcoane, pentru a da senzatia de concurs adevarat, de competitie si reactioneaza WOW de fiecare data
    5. tot ce tine de SHOW-ul concurentilor in Ro este MINIMAL, nu este aproape nimic spectaculos atat in coregrefie, scenografie cat si modul de prezentare / filmare
    6. Pentru un astfel de show se repeta 8 ore pe zi minim insa la noi se vede clar ca pentru unii repetitiile sunt facultative
    7. Multi au venit acolo NU pentru a dansa ci pentru a se etala ( lucru fatal pentru un astfel de show )
    8. Vedetele au fost alese mai mult pentru a genera scandal si controverse nu pentru a genera idoli si momente de glorie, momente impresionante pentru public
    9. Luminile sunt extrem de proaste, regia de platou destul de stangace, scotand in evidenta minusurile si nicidecum plusurile decorului ( din cauza luminii din platou si a machiajului vedetelor, Raduleasca de multe ori seamana cu Donatela Versace iar Marin cu o fata mare frustrata si rea. )
    10. Atitudinile de cartier ale unor concurenti nu fac casa buna cu eleganta acestui show. ( Velea este un cartierist care mai are putin si cheama baietii din favele sa o apere pe "femeia lui", Zavoranca a venit la misto, Dana Budeanu este anti orice fel de eleganta feminina, Anca Serea este o femeie extrem de stearsa fara pic de personalitate, Strunila este gratios ca un stalp de telegraf, etc ) ... Pentru un astfel de show tv ai nevoie de Personalitati puternice nu de Vedete de carton

    P.S. :

    1. Faptul ca Pagina de Media Nu a publicat audientele show-ului din 20 si 27 Martie inseamna ca au fost catastrofale
    2. Confirmarea acestui lucru ar putea fi introducerea, din disperare, din ultima editie difuzata, a cazurilor sociale, fapt ce transforma formatul initial intr-un Dansez Pentru Tine extrem de departe de adevar. Pe scurt combinarea a doua formate pentru evitarea dezastrului fapt ce va adanci stangacia de pana acum a producatorilor
  • Mihai Florin Mihai Florin
    Nu trebuie sa ne certam! Dancing With The Stars este cel mai tare format de dans la nivel global, dar piata din Romania, a fost suprasaturata cu cele 14 sezoane, Dansez pentru tine. Daca se facea un talent show cu tematica de dans sunt sigur ca ar fi prins la public.
  • Un incult Un incult
    @ALX
    Crezi ca dupa 12 ani de dans esti ``cult``:)))))
  • ALX ALX
    Allex .. Dansurile sunt de 1:30-2 minute. Intr-adevar in US si UK este un alt nivel dar acolo repetitiile incep cu 2-3 luni inainte pentru a iesi coregrafia cat mai bine dar nici alea nu sunt de nivel competitional ... Sa nu uitam ca vedeta in cele mai multe cazuri nu a mai dansat niciodata. Vad ca multi isi dau cu parerea despre coregrafii dar habar n-au ce stil ce dans e ... Ce presupune stilul respectiv.
  • ALX ALX
    mile.. Ei nu sunt dansatori profesionisti... Eu am facut 12 ani dans sportiv si stiu ce inseamna. Sunt luni de zile in care exersezi pentru un singur dans. Asa ca nu va mai dati cu parerea daca nu ati practicat si nu cunoasteti ce presupune o coregrafie si efectiv rezistenta fizica pe care trebuie sa o ai pentru a ajunge la un nivel cat mai ridicat!
  • Allex Allex
    Alx, exagerezi! In primul rand, acela chiar ca nu e dans, un dans nu are 50 de secunde si se vede din pacate o prea clara diferenta intre dansator si vedeta(diferenta care in variantele internationale, cel putin us si uk, nu se vede atat de mult). De aici rezulta ca vedetele sunt prost alese, si nu prea se antreneaza atat cat ar trebui. In al doilea rand, nu poti judeca poporul roman in acest fel. De exemplu nu ai dreptul sa ma judeci pe mine si sa ma cataloghezi drept mediocru si incult daca nu ma uit la "Uite cine danseaza". Emisiunea e bine produsa, decorul chiar e stralucitor, dar prezentarea si pozitia show-ului in contextul actual al pietii lasa de dorit. De continuat, cred ca va continua, va mai avea cel putin un sezon cred comform contractului CME cu BBC ww. Recunosc, asteptarile mele pt acest show au fost destul de mari probabil datorita faptului ca mi-a fost dor de o emisiune de dans.
  • mile mile
    alx, tu te uiti la unii care nu stiu sa danseze si nu la profesionisti

Trimite un comentariu

sus