Skip to main content

Rona Hartner se retrage din show-ul Uite cine dansează, după o accidentare

 
Rona Hartner se retrage din show-ul Uite cine dansează, după o accidentare

Artista Rona Hartner renunță la Uite cine dansează, de la Pro TV, anunță reprezentanții postului generalist de televiziune. Vedeta s-a accidentat în timpul antrenamentelor, iar medicii i-au recomandat să renunțe la show-ul de dans, mai anunță postul. 

Publicitate

Ea îi va preda ștafeta unui nou nume care intră în ringul de dans, alături de același coregraff, Andrei Mangra. 

Rona Hartner:

„M-am accidentat acum zece zile și nu mi-am dat seama. Am avut dureri, dar nu le-am dat importanță, însă ieri dimineață m-a durut piciorul foarte tare și am decis să merg la medic. Bine am făcut, pentru că medicul a descoperit că am meniscul rupt și această problemă se rezolvă doar cu operație. Îmi pare rău că trebuie să renunț la competiție din această cauză, dar mă bucur că am putut prezenta valsul din ediția a patra și am încheiat pe primul loc.

Nu aș fi vrut pentru nimic în lume să pierd valsul de data trecută, parcă a fost dat de la Dumnezeu. E o surpriză totală pentru mine, nici acum nu-mi vine să cred. O să vin în platou la fiecare ediție, să-i susțin pe Andrei și noua lui parteneră. Voi fi alături de ei, le voi face galerie și îmi doresc să ajungă în finală și să câștige această competiție.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Formatul e cel mai bun din lume! Productia din Romania e foarte buna... Pacat ca suntem un popor de inculti, care nu stim sa apreciem arta dansului. Pentru mine e un adevarat deliciu sa ma uit, e foarte captivant dar la noi la romani e mai apreciata o emisiune in care nu gatitul e pe primul loc ci divertismentul :(. Astia sunt romanii din pacate. Incep sa le dau strainilor cand ne catalogheaza cum ne catalogheaza! Nu ma mira de ce *** in Romania e atat de mare! Sper sa continue acest format la Pro si la anu'!
  • Pacat de productia si studioul acestui show, care sunt la standarde inalte. Din pacate, principala problema pentu care nu face audienta este formatul.

Trimite un comentariu