Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca și tatăl ei, într-o reclamă pentru o mașină premium. Andi Moisescu, o poveste de când era patinator viteză: la primul concurs am ieșit penultimul

 
VIDEO. Andreea Esca și tatăl ei, într-o reclamă pentru o mașină premium. Andi Moisescu, o poveste de când era patinator viteză: la primul concurs am ieșit penultimul

VIDEO. Andreea Esca și tată ei apar într-un film publicitar pentru o marcă premium. Vedeta Pro TV și tatăl ei filmează în satul bunicilor, unde a cumpărat și restaurat o casă veche.

Publicitate

În aceeași campanie, Andi Moisescu revine, după 30 de ani, la Miercurea Ciuc, cu o poveste de pe vremea când era patinator viteză: „La primul concurs am ieșit penultimul. Cel puțin am făcut oamenii să râdă. Am căzut de două ori”.

Campania din care fac parte vedetele își propune să caute participanți pentru un show online.

Poveștile, galerii foto, clipurile și despre ce marcă este vorba, în continuare:

Andreea Esca și tatăl ei, povești cu case de la țară: „După ce am avut și eu copii, am cumpărat și eu o casă”

„Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit și de ulițe de la poalele muntelui, am din nou câțiva an”i, își începe Andreea Esca povestea din filmul publicitar, filmată în satul în care îi petrecea copilăria „la casa surorilor bunicului”.

„Mă simt copil, mă simt fericită, uit de trebuie să. Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil.”

Intră în clip tatăl vedetei, „căruia sătenii îi spun Nea Titi”. „El mi-a insuflat dragostea asta pentru sat și pentru tradiții”, spune vedeta.

Dumitru Esca, tatăl vedetei de la Pro TV, îi spune Andreei povestea unei case din sat, pe care a dus-o la Muzeul Astra din Sibiu. „Tot nu aveau cei de la muzeu o casă din zona Făgărașului”. O casă din 1874.

Andreea Esca:

„Cu această ocazie, vă spun că de la tata am moștenit și tenacitatea, toată această îndârjire de a păstra lucrul autentic, pasiunea pentru gândul și portul românesc. Toată această trudă de a păstra vie România lui. Mi le-a transmis mie”, punctează Andreea Esca, povestind cum tatăl ei a dus casa la muzeu.

„Deși în adolescență nu înțelesesem de ce nu rămăsese definitiv în Canada, unde plecase în delegație. Îmi spunea: mie îmi place în țara mea. Și asta în timp ce noi muream de frig în casă. Mai târziu am înțeles ce voia să zică.”

Andreea Esca și-a cumpărat o casă în sat, pe care sunt trecute și inițialele AE:

„După ce am avut și eu copii, am cumpărat și eu o casă în satul bunicului, pe care am recondiționat-o ca să trasmit la rândul meu, copiilor mei, această legătură cu locul. Pentru ca și ei să spună că le place la țară.”

GALERIE FOTO. Andreea Esca în satul copilăriei

  • Casa Andreei Esca, detaliu
  • Casa Andreei Esca
  • Casa Andreei Esca din sat, interior
  • Casa dusa de tatal Andreei la Muzeul Astra
  • Dumitru Esca, tatal Andreei Esca
  • Dumitru Esca, tatal Andreei Esca
  • Casa surorii bunicului

Andi Moisescu – patinator viteză în clasa I. La primul concurs am ieșit penultimul

Andi Moisescu a practicat patinaj viteză în copilărie, dar a „agățat patinele în cui acum 30 de ani”.

Revenit la patinoarul din Miercurea Ciuc după trei decenii, vedeta își amintește de zilele de antrenament și de primele concursuri.

„În primul concurs oficial, am terminat penultimul”, își amintește Moisescu. Cel puțin am făcut publicul să râdă, după ce am căzut, spectaculos, de două ori. Până la prima mea victrorie, am mai căzut de încă două sute. A fost pentru prima oară când am învățat să pierd și mai ales să înțeleg că, atunci când pierzi, câștigi. E mare lucru să știi ce să nu mai faci, ca să eviți eșecul.

Astăzi, patinajul viteză e pentru mine doar o frumoasă amintire. De la ziua în care am agățat patinele în cui au trecut 30 de ani.

Andi Moisescu:

Nu aveam nici măcar opt ani când am pus patinele în picioare, povestește Andi Moisescu. Am ajuns absolut întâmplător pe gheață. Într-o zi, cineva a intrat în clasă cu o întrebare cheie: cine ar vrea să descopere patinajul viteză? Nu știu ce m-a îndemnat să ridic mâna. Probabil curiozitatea.

Atunci am cunoscut disciplina. Mă trezeam la șase dimineața. Urmau, cu o punctualitate de invidiat, micul dejun, antrenamentul de dimineață, masa de prânz, odihna, antrenamentul de după-amiază și recuperarea. Zi de zi. Fără excepție. Sportul m-a ajutat să am încredere în mine. Sportul m-a ajutat să prind curaj. Iar marii sportivi m-au făcut să înțeleg că limitele sunt făcute doar pentru a fi depășite.

GALERIE FOTO. Andi Moisescu, din nou la patinoar după 30 de ani

Filmele în care apar Andreea Esca și Andi Moisescu fac parte dintr-o campanie pentru Mercedes Benz: Pe urmele celor mai buni, deschisă publicului. În aceeași campanie mai apar realizatorul TV Cătălin Ștefănescu și Camelia Potec, campioană olimpică.

În cadrul campaniei, participanții se pot înscrie până pe 13 martie pe siteul peurmelecelormaibuni.ro, unde vor posta și un clip cu povestea lor. Patru câștigători – desemnați de un juriu din care fac parte și cele patru vedete - vor fi parte a unui show online, în care vor fi ajutați de cei patru ambasadori să își realizeze proiectele.

VIDEO. Andreea Esca, în satul bunicilor

VIDEO. Andi Moisescu, amintiri din patinoar

VIDEO. Cătălin Ștefănescu și lumea teatrului

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu