Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca şi tatăl ei, într-o reclamă pentru o maşină premium. Andi Moisescu, o poveste de când era patinator viteză: la primul concurs am ieşit penultimul

 
VIDEO. Andreea Esca şi tatăl ei, într-o reclamă pentru o maşină premium. Andi Moisescu, o poveste de când era patinator viteză: la primul concurs am ieşit penultimul

VIDEO. Andreea Esca şi tată ei apar într-un film publicitar pentru o marcă premium. Vedeta Pro TV şi tatăl ei filmează în satul bunicilor, unde a cumpărat şi restaurat o casă veche.

Publicitate

În aceeaşi campanie, Andi Moisescu revine, după 30 de ani, la Miercurea Ciuc, cu o poveste de pe vremea când era patinator viteză: „La primul concurs am ieşit penultimul. Cel puţin am făcut oamenii să râdă. Am căzut de două ori”.

Campania din care fac parte vedetele îşi propune să caute participanţi pentru un show online.

Poveştile, galerii foto, clipurile şi despre ce marcă este vorba, în continuare:

Andreea Esca şi tatăl ei, poveşti cu case de la ţară: „După ce am avut şi eu copii, am cumpărat şi eu o casă”

„Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţe de la poalele muntelui, am din nou câţiva an”i, îşi începe Andreea Esca povestea din filmul publicitar, filmată în satul în care îi petrecea copilăria „la casa surorilor bunicului”.

„Mă simt copil, mă simt fericită, uit de trebuie să. Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil.”

Intră în clip tatăl vedetei, „căruia sătenii îi spun Nea Titi”. „El mi-a insuflat dragostea asta pentru sat şi pentru tradiţii”, spune vedeta.

Dumitru Esca, tatăl vedetei de la Pro TV, îi spune Andreei povestea unei case din sat, pe care a dus-o la Muzeul Astra din Sibiu. „Tot nu aveau cei de la muzeu o casă din zona Făgăraşului”. O casă din 1874.

Andreea Esca:

„Cu această ocazie, vă spun că de la tata am moştenit şi tenacitatea, toată această îndârjire de a păstra lucrul autentic, pasiunea pentru gândul şi portul românesc. Toată această trudă de a păstra vie România lui. Mi le-a transmis mie”, punctează Andreea Esca, povestind cum tatăl ei a dus casa la muzeu.

„Deşi în adolescenţă nu înţelesesem de ce nu rămăsese definitiv în Canada, unde plecase în delegaţie. Îmi spunea: mie îmi place în ţara mea. Şi asta în timp ce noi muream de frig în casă. Mai târziu am înţeles ce voia să zică.”

Andreea Esca şi-a cumpărat o casă în sat, pe care sunt trecute şi iniţialele AE:

„După ce am avut şi eu copii, am cumpărat şi eu o casă în satul bunicului, pe care am recondiţionat-o ca să trasmit la rândul meu, copiilor mei, această legătură cu locul. Pentru ca şi ei să spună că le place la ţară.”

GALERIE FOTO. Andreea Esca în satul copilăriei

  • Casa Andreei Esca, detaliu
  • Casa Andreei Esca
  • Casa Andreei Esca din sat, interior
  • Casa dusa de tatal Andreei la Muzeul Astra
  • Dumitru Esca, tatal Andreei Esca
  • Dumitru Esca, tatal Andreei Esca
  • Casa surorii bunicului

Andi Moisescu – patinator viteză în clasa I. La primul concurs am ieşit penultimul

Andi Moisescu a practicat patinaj viteză în copilărie, dar a „agăţat patinele în cui acum 30 de ani”.

Revenit la patinoarul din Miercurea Ciuc după trei decenii, vedeta îşi aminteşte de zilele de antrenament şi de primele concursuri.

„În primul concurs oficial, am terminat penultimul”, îşi aminteşte Moisescu. Cel puţin am făcut publicul să râdă, după ce am căzut, spectaculos, de două ori. Până la prima mea victrorie, am mai căzut de încă două sute. A fost pentru prima oară când am învăţat să pierd şi mai ales să înţeleg că, atunci când pierzi, câştigi. E mare lucru să ştii ce să nu mai faci, ca să eviţi eşecul.

Astăzi, patinajul viteză e pentru mine doar o frumoasă amintire. De la ziua în care am agăţat patinele în cui au trecut 30 de ani.

Andi Moisescu:

Nu aveam nici măcar opt ani când am pus patinele în picioare, povesteşte Andi Moisescu. Am ajuns absolut întâmplător pe gheaţă. Într-o zi, cineva a intrat în clasă cu o întrebare cheie: cine ar vrea să descopere patinajul viteză? Nu ştiu ce m-a îndemnat să ridic mâna. Probabil curiozitatea.

Atunci am cunoscut disciplina. Mă trezeam la şase dimineaţa. Urmau, cu o punctualitate de invidiat, micul dejun, antrenamentul de dimineaţă, masa de prânz, odihna, antrenamentul de după-amiază şi recuperarea. Zi de zi. Fără excepţie. Sportul m-a ajutat să am încredere în mine. Sportul m-a ajutat să prind curaj. Iar marii sportivi m-au făcut să înţeleg că limitele sunt făcute doar pentru a fi depăşite.

GALERIE FOTO. Andi Moisescu, din nou la patinoar după 30 de ani

Filmele în care apar Andreea Esca şi Andi Moisescu fac parte dintr-o campanie pentru Mercedes Benz: Pe urmele celor mai buni, deschisă publicului. În aceeaşi campanie mai apar realizatorul TV Cătălin Ştefănescu şi Camelia Potec, campioană olimpică.

În cadrul campaniei, participanţii se pot înscrie până pe 13 martie pe siteul peurmelecelormaibuni.ro, unde vor posta şi un clip cu povestea lor. Patru câştigători – desemnaţi de un juriu din care fac parte şi cele patru vedete - vor fi parte a unui show online, în care vor fi ajutaţi de cei patru ambasadori să îşi realizeze proiectele.

VIDEO. Andreea Esca, în satul bunicilor

VIDEO. Andi Moisescu, amintiri din patinoar

VIDEO. Cătălin Ştefănescu şi lumea teatrului

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi100 Adi100
    Ce decor extraordinar poate fi la Uite cine danseaza, este si peste cel din SUA!! Nush cine l-a construit, dar este de departe cel mai spectaculos decor creat vreodata la noi!
  • mile mile
    iuli, las fierbinti bine , restul asemanator cu next star
  • Iuli Iuli
    Audientele de joi?
  • mile HD mile HD
    Gadea oare nu ne spune cum isi restaureaza vasul de toaleta din 1759 ?

Trimite un comentariu

sus