Skip to main content

VIDEO. Campanie nouă pentru Fashion Days, semnată de Graffiti

 
VIDEO. Campanie nouă pentru Fashion Days, semnată de Graffiti

Magazinul online Fashion Days a lansat începând de astăzi campania ce anunță colecțiile de primăvară/vară. Platforma de comunicare este derulată sub mesajul „Wear confidence // Order Confidence”.

Publicitate

„Conceptul creativ a plecat de la insight-ul conform căruia ținutele pe care le porți îți conferă un plus de încredere pentru a face față cu succes provocărilor zilnice”, spun reprezentanții Fashion Days despre campania semnată de Fashion Days. 

Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer Fashion Days: „Încrederea în sine este unul dintre criteriile menționate de peste 90% dintre clienții Fashion Days din România, Bulgaria și Ungaria atunci când vorbim despre efectul pieselor vestimentare asupra felului în care aceștia se simt. Percepția reflectă ideea din spatele noii platforme de comunicare “WEAR CONFIDENCE // ORDER CONFIDENCE”, menită să contribuie la creșterea încrederii în sine în urma alegerii piesei „vedetă” pentru fiecare ținută.”

Noua platformă de brand a fost dezvoltată împreună cu Graffiti BBDO și prezintă acele piese „vedetă” din garderoba fiecăruia. 

Noua campanie Fashion Days va rula pe TV, online, print și va avea activări în social media.

Spotul publicitar a fost realizat de către departamentul de creație și producție Fashion Days împreună cu casa de producție DeFilm Production, fiind filmat de Barna Nemethi, regizor și fotograful Alex Gâlmeanu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu