Skip to main content

VIDEO. Gazul şi energia electrică, personaje animate în noua campanie CEZ

 
VIDEO. Gazul şi energia electrică, personaje animate în noua campanie CEZ

Contractele de curent şi gaz, explicate prin desene animate. CEZ România, jucător în zona de energie electrică şi gaze naturale, a lansat o campanie semnată de agenţia Rogalski Damaschin Public Relations.

Publicitate

Incepand cu luna martie, CEZ a lansat o campanie ce are ca scop promovarea produselor pe zona de energie electrica si gaze naturale.

Campania constă în două spoturi animante realizate de echipa StudioSet, precum si in executii pentru online, centrele de relatii cu clientii si comunicare interna, anunţă compania într-un comunicat.

Spoturile animate prezintă doua personaje animate, „care întruchipează energia electrică şi gazul natural, cele două produse ale campaniei - CEZ Rezidenţial şi CEZ Gaz.”

Alina Damaschin (Head of Brand PR & Creative Leader Rogalski Damaschin PR):

„Intr-o piata foarte reglementata precum energia, care vinde un produs generic si de multe ori dificil de inteles, dupa mai multe valuri de cercetari si observare a consumatorului, am decis ca prezenta unor personaje care “vizualizeaza un produs invizibil” va genera nu doar diferentiere, dar si o intelegere mai rapida a produselor CEZ Vanzare. Cele doua caractere reprezinta Energia si Gazul si intruchipeaza dorinta companiei de a intelege si crea permanent produse adaptate nevoilor clientilor, fie ei oameni, case sau brutarii. Ele vor fi eroii viitoarelor serii de povesti despre produsele CEZ Vanzare."

VIDEO, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus