Skip to main content

VIDEO. Hornbach, nou spot TV. Fruntea sus! Continuă treaba! Reclama, gândită la Berlin

 
VIDEO. Hornbach, nou spot TV. Fruntea sus! Continuă treaba! Reclama, gândită la Berlin

Hornbach a lansat în luna martie o nouă campanie publicitară în România. Sloganul: Hei, fruntea sus! Continuă treaba. Conceptul reclamei a venit de la Berlin, de la agenţia germană Heimat.

Publicitate

Dacă ultimele două campanii s-au desfăşurat sub sloganurile „Trăieşti. Mai ştii cum e?“ sau „Proiectul tău e doar al tău“, care mergeau pe ideea de descoperire a proiectului, această campanie vine cu sloganul “Hei, fruntea sus! Continuă treaba”.

Campania retailerului de materiale de construcţii german a debutat în ţara noastră pe 17 martie şi se desfăşoară pe TV, în online şi pe outdoor. De asemenea, campania conţine şi acţiuni de tip Below The Line (publicitate la locul vânzării, promoţii, reduceri, cadouri, etc).

Thomas Schnaitmann, director de marketing Germania şi comunicare internaţională de marketing la Hornbach:

„Campania reprezintă o invitaţie plină de pasiune pentru a testa diferitele experienţe pe cont propriu, în cadrul proiectelor de primăvară, cu privire la casă şi grădină, dar, cu siguranţă, şi la depăşirea acestor limite. Chiar dacă ceva eşuează cu această ocazie ar trebui să regretăm cel mult doar ceea ce nu am făcut.“

Noul spot al campaniei a fost gândit la Berlin de agenţia germană Heimat, mesajul transmis fiind de „cum să ne păstrăm cumpătul în cazul în care ceva nu iese chiar cum ne dorim“.

Reclama prezintă un bărbat care doboară peste el, din greşeală, întreaga sa casă de vacanţă pe care tocmai o construia.

Reacţia acestuia este surprinzătoare: începe să râdă în hohote, molipsitor, iar această atitudine îi este transferată în final şi fiului său, care se apropie în fugă, speriat, de locul respectiv.

Guido Heffels, directorul de creaţie al companiei Heimat:

„Fiecare proiect prezintă riscurile şi provocările sale. Hornbach transmite prin această nouă campanie o încurajare: trebuie să începi proiecte, chiar dacă sunt şi aspecte care nu merg întotdeauna bine. Cea mai mare calitate a unui meseriaş pasionat constă în a nu renunţa, a relua lucrările de câte ori este nevoie şi a le duce la bun sfârşit.”

Galerie foto

VIDEO. Reclama din noua campanie Hornbach

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus