Skip to main content

VIDEO. Hornbach, nou spot TV. Fruntea sus! Continuă treaba! Reclama, gândită la Berlin

 
VIDEO. Hornbach, nou spot TV. Fruntea sus! Continuă treaba! Reclama, gândită la Berlin

Hornbach a lansat în luna martie o nouă campanie publicitară în România. Sloganul: Hei, fruntea sus! Continuă treaba. Conceptul reclamei a venit de la Berlin, de la agenția germană Heimat. 

Dacă ultimele două campanii s-au desfășurat sub sloganurile „Trăiești. Mai știi cum e?“ sau „Proiectul tău e doar al tău“, care mergeau pe ideea de descoperire a proiectului, această campanie vine cu sloganul “Hei, fruntea sus! Continuă treaba”.

Publicitate

Campania retailerului de materiale de construcţii german a debutat în ţara noastră pe 17 martie şi se desfăşoară pe TV, în online şi pe outdoor. De asemenea, campania conţine şi acţiuni de tip Below The Line (publicitate la locul vânzării, promoţii, reduceri, cadouri, etc).

Thomas Schnaitmann, director de marketing Germania și comunicare internațională de marketing la Hornbach:

„Campania reprezintă o invitație plină de pasiune pentru a testa diferitele experiențe pe cont propriu, în cadrul proiectelor de primăvară, cu privire la casă și grădină, dar, cu siguranță, și la depășirea acestor limite. Chiar dacă ceva eșuează cu această ocazie ar trebui să regretăm cel mult doar ceea ce nu am făcut.“

Noul spot al campaniei a fost gândit la Berlin de agenția germană Heimat, mesajul transmis fiind de „cum să ne păstrăm cumpătul în cazul în care ceva nu iese chiar cum ne dorim“.

Reclama prezintă un bărbat care doboară peste el, din greșeală, întreaga sa casă de vacanță pe care tocmai o construia.

Reacția acestuia este surprinzătoare: începe să râdă în hohote, molipsitor, iar această atitudine îi este transferată în final şi fiului său, care se apropie în fugă, speriat, de locul respectiv.

Guido Heffels, directorul de creație al companiei Heimat:

„Fiecare proiect prezintă riscurile și provocările sale. Hornbach transmite prin această nouă campanie o încurajare: trebuie să începi proiecte, chiar dacă sunt și aspecte care nu merg întotdeauna bine. Cea mai mare calitate a unui meseriaș pasionat constă în a nu renunța, a relua lucrările de câte ori este nevoie și a le duce la bun sfârșit.”

Galerie foto

VIDEO. Reclama din noua campanie Hornbach

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu