Skip to main content

VIDEO. Un actor de stand-up comedy, finalist la Românii au talent, este autorul noii campanii Zizin

 
VIDEO. Un actor de stand-up comedy, finalist la Românii au talent, este autorul noii campanii Zizin

Peripețiile lui „Giraf”, în jungla urbană, este noua temă a campaniei pentru apa minerală Zizin, campanie creată de agenție MullenLowe. Copywriterul campaniei este Raul Gheba, care în 2014 a ajuns finalist la Românii au talent, cu numere de stand-up comedy. 

Publicitate

Ziua nesfârșită a lui Giraf este un miniserial animat reactiv în care utilizatorii de Facebook pot decide continuarea fiecărui episod, anunță reprezentanții agenției.

La finalul fiecărui episod, fanii sunt invitați să voteze prin reactions – love, sad, haha, angry, wow (detalii, AICI). Reacția predominantă va stabili continuarea poveștii.

Mihai Pârvulescu, Marketing Specialist, ZIZIN: „După succesul poveștilor din campaniile precedente, ne-am dorit să dăm naștere unor noi întâmplări și personaje cu care să-i angajăm pe consumatori în conversația din mediul online. Cu ajutorul agenției MullenLowe, le facem cunoștință fanilor de pe Facebook cu simpaticul Giraf, personaj căruia îi pot schimba ziua de luni cu o simplă... reacție.”

Raul Gheba, Copywriter, MullenLowe: „Ne-am propus să creăm un conținut video cu care consumatorii să interacționeze în social media, așa că am completat universul poveștilor ZIZIN cu noi personaje cu care fie ne identificăm, fie ne confruntăm deseori. Astfel, Ziua nesfârșită a lui Giraf este o alegorie a vieții cotidiene. Dacă Facebook ar fi avut și un buton de pace, fiecare situație neplăcută de pe parcursul zilei s-ar fi rezolvat mult mai rapid și ușor.”

Primul episod rulează pentru două săptămâni, începând cu 13 martie. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu