Skip to main content

VIDEO. Un actor de stand-up comedy, finalist la Românii au talent, este autorul noii campanii Zizin

 
VIDEO. Un actor de stand-up comedy, finalist la Românii au talent, este autorul noii campanii Zizin

Peripeţiile lui „Giraf”, în jungla urbană, este noua temă a campaniei pentru apa minerală Zizin, campanie creată de agenţie MullenLowe. Copywriterul campaniei este Raul Gheba, care în 2014 a ajuns finalist la Românii au talent, cu numere de stand-up comedy.

Publicitate

Ziua nesfârşită a lui Giraf este un miniserial animat reactiv în care utilizatorii de Facebook pot decide continuarea fiecărui episod, anunţă reprezentanţii agenţiei.

La finalul fiecărui episod, fanii sunt invitaţi să voteze prin reactions – love, sad, haha, angry, wow (detalii, AICI). Reacţia predominantă va stabili continuarea poveştii.

Mihai Pârvulescu, Marketing Specialist, ZIZIN: „După succesul poveştilor din campaniile precedente, ne-am dorit să dăm naştere unor noi întâmplări şi personaje cu care să-i angajăm pe consumatori în conversaţia din mediul online. Cu ajutorul agenţiei MullenLowe, le facem cunoştinţă fanilor de pe Facebook cu simpaticul Giraf, personaj căruia îi pot schimba ziua de luni cu o simplă... reacţie.”

Raul Gheba, Copywriter, MullenLowe: „Ne-am propus să creăm un conţinut video cu care consumatorii să interacţioneze în social media, aşa că am completat universul poveştilor ZIZIN cu noi personaje cu care fie ne identificăm, fie ne confruntăm deseori. Astfel, Ziua nesfârşită a lui Giraf este o alegorie a vieţii cotidiene. Dacă Facebook ar fi avut şi un buton de pace, fiecare situaţie neplăcută de pe parcursul zilei s-ar fi rezolvat mult mai rapid şi uşor.”

Primul episod rulează pentru două săptămâni, începând cu 13 martie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus