Skip to main content

VIDEO. Deliric, vocea noilor spoturi Telekom #netliberare

 
VIDEO. Deliric, vocea noilor spoturi Telekom #netliberare

Telekom vorbeşte despre libertatea prin vocea hip hoperului Deliric, în noua campanie lansată sub mesajul #netliberare. Deliric cântă în noile clipuri Telekom pe „versuri” semnate de Andreas Aron de la trupa Pixels, care este şi copywriter la Leo Burnett, au declarat reprezentanţii Telekom pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

„Pentru noi, românii, libertatea e preţioasă. Ne-am luptat pentru ea. Am ieşit din casă, ne pasă. Libertatea ne atrage ca un magnet. de aceea punem egal între libertate şi net”, spune vocea lui Deliric într-unul din cele cinci spoturi lansate marţi în online.

Noua campanie semnată de Leo Burnett, agenţia de creaţie a Telekom, va fi prezentă în perioada 11 aprilie - 15 iunie pe TV, print, online, outdoor, radio şi cinema.

Reprezentanţii Telekom despre conceptul campaniei: „Există un singur lucru care ne conectează pe noi toţi, care ne aduce împreună, care ne dă posibilitatea de a ne face vocile auzite, care ne distrează şi care ne leagă: internetul.”

După Telekom, internetul e un drept fundamental şi lansează în acest context o ofertă ce începe de la cinci euro (abonament sau cartelă).

„#Netliberare este umbrela sub care Telekom Romania va continua să aducă utilizatorilor mai multă valoare şi beneficii extinse, servicii de divertisment de cea mai bună calitate şi o nouă experienţă, bazată pe simplitate şi accesibilitate”, a declarat Frantisek Mala, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Noile reclame Telekom, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Legio Legio
    Nu cred ca am intalnit o reclama mai perfida, mai "manaritoare", mai creatoare de mileniali zombii (ca nu era suficient retardul cultural de care dau dovada) ca asta.Asta nu e reclama e ceva gen MKultra.Asi vrea 30 de secunde cu subumanul care o face....ca sa-l felicit....permanent.SUFFICIT ANNIMUS.
  • Viorel Viorel
    Mai fratilor luati si va uitati la reclamele de la vodafone aveti o reclama de tit *** aveti o reclama enervanta. Nu ati gaait si voi alt papagal care vorbeste sa aibe un glas mai placut. Huuaaaaa cu reclama voastra de 2 bani cea mai enervanta reclam vazuta in lumea televiziunii
  • tataye tataye
    Renuntati si nu va mai plangeti! Sa dea FALIMENT si sa plece de unde au venit! Nu le mai platiti reclamele! Nu mai exista monopol Romtelecom in Romanistan! Nu v-a placut la Cosmote sub greci, acum stati sub nemti si le platiti dublu/triplu cele mai proaste/scumpe/reduse servicii!
  • Ovi Ovi
    Asta e propaganda nicidecum reclama
  • Negrut Ioan Negrut Ioan
    Sunt abonat Telekom si imi pare rau ca trebuie sa spun despre aceste reclame publicitare care incep cu repetitia primului cuvant, Ex: " Sa fi liber, sa fi liber ...", "Libertatea, libertatea ...", "Sa fi suporter, sa fi suporter...", "Sa poti alege, sa poti alege...", etc. Sunt de-a dreptul stupide si inervante. Nu stiu cine a decis ca asemenea tampenii sa fie promovate. Au izul amintirilor comuniste al recitarilor de poezii patriotice. Repetitia acelor cuvinte pentru mine duce la jignire. Ma simt ca sunt considerat un cetatean prost , un roman ce nu intelege din prima daca nu I se repeta inca odata acelasi lucru. La auzul acestor reclame mut imediat pe alt post. E drept ca dau de aceiasi reclama si pe postul celalalt si mut din nou pana scap de publicitatea asta nenorocita. Alti fac reclame placate. Cu scuzele de rigoare vedeti cele de la Orange (nu-I ador pt. ca in telefonie m-au suparat si am renuntat la abonament venind la Telekom), dar au personal profesionist la reclame . Le fac cu gust si mi ciuda ca ei pot si Telekomul NU. Aveti reclame bune vu Desdemona. Imi plac dar si astea sun cu tenta catr viata de puscarias. Ceva mai vesel , mai normal CHIAR NU GASITI !?!
    Stiu ca nimeni nu imi va da raspuns si mai ales cei carora ma adresez care presupun ca nici nu citesc aceste comentarii, sau cel mult trag o injuratura si trec mai departe . Parerea noastra a celor multi nu prea conteaza, desi noua ni se adreseaza si prin NOI exista EI . Sunt multumit de atitudinea celor de rand care comenteaza aici pro si contra. Tot e ceva. Sa auzim de bine!
  • Adrian Adrian
    Nu cunosc numele, nici vocea celui din reclama Telekom. Nu injur, cel putin nu in mod regulat, uzual, fara rost, doar asa, sa fie.
    Reclama asta insa, timbrul vocii, modul de distribuire si latrare a mesajului printr-un personaj evident submediocru ca structura (se simte ca nu interpreteaza un rol si ca este vorba despre un comportament natural, cultivat in suburbiile vreunui oras), reuseste sa imi genereze un comportament reactiv.
    Ca prim impuls, caut orice buton de pe telecomanda, cu viteza maxima de care sunt in stare. Apoi, urmeaza o avalansa de ganduri negre si regret pentru nivelul cultural/informativ scazut din zilele noastre, chiar daca, pana la urma, reclama asta este doar inca o biata proiectie a esecului sistemului educational contemporan.
    Nu stiu ce se ofera, care este mesajul reclamei pe care nu am ascultat-o integral vreodata, dar daca asta este modul de informare, regret, nu ma intereseaza, indiferent de continut.
    Regret pana si faptul ca am o cartela in reteaua asta si ma gandesc serios sa o schimb.
  • Scarbita Scarbita
    Imi vine sa vomit cand aud reclama asta, atata greata imi provoaca! E absolut oribila!
  • Pogonici Pogonici
    După părerea mea, aceastea sunt unele dintre cele mai enervante serii de reclame pe care le-am văzut. Tocmai de aceea am făcut efortul de a intra pe această pagină web, doar pentru a-mi exprima ura exacerbată pe care o nutresc cât și inefabila tristețe pe care o trăiesc observând toate aceste intruziuni promoționale, originate din "pura creativitate" a românilor noștri, desigur "conectați și actualizați" la o comedie umană modernă.
    Post-Scriptum: Urăsc englezismele.
  • Andrei George Andrei George
    Cea mai mare porcărie. *** ăla are o voce de sperie și găinile și nașpa- nu știe să cânte. Reclama e cea mai enervantă din România de după 1990.
  • Urzaciuc Bradut Andrei Urzaciuc Bradut Andrei
    Am abonament cu *** (net tv) inclus. Nu a mers niciodata. Antivirusul platit (2 licente norton internet security) nu isi fac deloc treaba ci doar blocheaza calculatorul/laptopul - a trebuit sa formatez si sa reinstalez pentru ca m-am umplut de virusi. Internetul parca sesiseaza cand dau speedtest: merge incet/deloc, iar dupa test prinde pentru o perioada ceva viteza (aici ma refer la surf, nu la viteza) - in plus in 1 an si 9 luni de la ultima prelungire circa 2 luni nu a mers. Televiziunea pica si ea: cand te capteaza cel mai tare (momentul culminant la un film/faza de gol la un meci) se blocheaza si apar patratele pe tv - si mai am si receiver hd... Ei lucreaza la reclame de calitate dar mai bine ar mai lucra si la servicii pentru calitate...
  • Nimeni Nimeni
    Dacă Telekom considera ca internetul este un drept fundamental, de ce nu o furnizează gratuit?
  • Dima George Dima George
    Aplicatia dolce sport ne ia banii degeaba. Am vrut sa vad meciul de liga campionilor la ei pe site si nu s-a conectat, si la fel ca mine au platit si alti prieteni si nici lor nu le-a mers siteul. Sa le fie rusine, am facut plangere la Protectia Consumatorului si la CNA si eu si tovarasii mei

Trimite un comentariu

sus