Skip to main content

MullenLowe are un nou client service director, cu experiență de 14 ani în McCann

 
MullenLowe are un nou client service director, cu experiență de 14 ani în McCann
Gabriela Alexandrescu, client service director MullenLowe

Numire nouă în  departamentul de client service al agenției de publicitate MullenLowe. Gabriela Alexandrescu este noul Client Service Director al agenției MullenLowe. 

Publicitate

Ea se alătură agenției Lowe după ce în ultimii 14 ani a colaborat cu agenția McCann, unde a fost group account director. 

Gabriela Alexandrescu a coordonat campanii  premiate la Cannes, Golden Drum, Effie Awards, New York Festivals, Ad'Or.

Hortensia Năstase, Vicepreședinte Creative Services, Grupul Lowe România: „Comunicator excelent și exemplu de leadership, mamă a trei copii și antreprenoare, Gabi este o combinație rară de dedicare, profesionalism și pasiune care va aduce o valoare adăugată în relațiile cu clienții noștri și în business-ul agenției. Mă simt norocoasă, atât la nivel profesional, cât și personal, că am întâlnit-o și am încredere că, în actuala formulă client service – creație – strategie, suntem mai puternici și mai ofensivi ca niciodată.”

Gabriela Alexandrescu, Client Service Director, MullenLowe: „Ştiam, deja, că MullenLowe are în portofoliu clienți mari, de tradiție şi că Adi Chiuhan preluase Departamentul de Strategie, iar Eugen Suman, pe cel de Creaţie. Primele discuții cu Hortensia m-au făcut să-mi doresc să aflu mai multe despre agenție. După ce am cunoscut și restul echipei, am simțit că iau cea mai bună decizie: am descoperit că împărtășim aceleași valori și obiective, iar această compatibilitate la nivel de viziune, mod de lucru și best practices ne va ajuta să avem rezultate foarte bune împreună.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Am onoarea și plăcerea să le fiu prieten de familie. Și ea, și soțul, Florin, sunt niște profesioniști redutabili. Și fac o echipă formidabilă. Bravo, succes!

Trimite un comentariu